autor:

strumfii bucatari

» » Aperitive

Paine umpluta

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 mai 2016

Ingrediente
750 gr faina, 1 lingurita sare, 1 lingurita zahar, 200 ml apa calduta, 300 ml lapte caldut, 25 gr drojdie, 50 ml ulei, Oregano, Pentru umplutura, Bakon, mortadella, crema de branza., Kaseri, gouda

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Este foarte buna se poate servi atat calda dar si rece.

Punem faina intr-un lighean.

Facem o gaura in faina. Punem apa calduta in pahar cu zahar si drojdia si lasam 5 minute

Adaugam peste faina si framantam usor. Apoi adaugam laptele caldut si sare si framantam bine, adaugam ulei si framantam. Lasam la loc cald pentru o ora. Intindem o foaie si taiem pe lat in 3 si pe lung in 4 si punem in fiecare patrat umplutura adica: bacon, mortadella, crema de branza, bucatele de kaser si gouda si le facem chifle. Ungem cu ulei o tava rotunda cu gaura/sau normala punem cascaval ras si chifle. Preincalzim cuptorul la 200 de grade.Coacem la 180 de grade pentru o ora. Dupa ce s a copt lasam 10 minute si apoi scoatem din tava
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Paine umpluta

Paine umpluta

Se taie painica la capete,se scoate miezul care se inmoaie in lapte si se amesteca cu ingredientele

22 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Paine umpluta - sandwich

Paine umpluta - sandwich

Intai taiem toate legumele in rondele subtiri, apoi taiem muschiul sau pastrama in felii. Se taie

5 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 750 gr faina
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 200 ml apa calduta
  • 300 ml lapte caldut
  • 25 gr drojdie
  • 50 ml ulei
  • Oregano
  • Pentru umplutura
  • Bakon
  • mortadella
  • crema de branza.
  • Kaseri
  • gouda

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Salata de spanac cu ou