autor:

LUBITA

» » Aluaturi si Foietaje

Painici umplute cu branza

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 octombrie 2013

Ingrediente
Aluat: 3 cani cu faina, 1plic drojdie, 3linguri zahar, sare, 50g unt topit, 1 ou, 1 cana cu lapte cald, Umplutura: 250g branza telemea, 2 oua, In plus: 1 ou, 2 linguri iaurt gros sau smantana

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Facem un aluat de paine din ou batut cu sare si zahar, drojdia dizolvata cu putin lapte, rasturnam peste faina cernuta,incorporam lapte cate putin iar daca mai e nevoie mai adaugam,framantam aluatul cateva minute adaugand untul topit,facem o sfera,acoperim si lasam sa creasca. In acest timp, punem intr-un castron branza rasa si ouale batute iar in alt castron iaurtul amestecat cu ou. Dupa ce aluatul a crescut, rupem bucati egale,le aplatizam in palme, in mijloc punem o lingura de branza,strangem aluatul in jurul branzei cu grija sa nu se desfaca la cuptor si le punem intr-un vas uns cu unt sau hartie de copt;lasam 20 minute sa creasca apoi rasturnam deasupra amestecul de iaurt cu ou si dam vasul la cuptor 40min; dupa ce s-au racit se scot si se servesc alaturi de 1cana cu lapte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Painici umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Painici umplute cu branza feta ,ardei gras si marar

Painici umplute cu branza feta ,ardei gras si marar

Aluatul l-am facut la masina de paine.Am pus ingredientele in urmatoarea ordine:sarea,zaharul,apa,

15 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Gogosele fitoase

Gogosele fitoase

Laptele si iaurtul se incalzesc putin, se amesteca bine impreuna cu oul, sarea, zaharul, se adauga

27 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • Aluat: 3 cani cu faina
  • 1plic drojdie
  • 3linguri zahar
  • sare
  • 50g unt topit
  • 1 ou
  • 1 cana cu lapte cald
  • Umplutura: 250g branza telemea
  • 2 oua
  • In plus: 1 ou
  • 2 linguri iaurt gros sau smantana

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

6 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

10 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
tarta cu ton