autor:

LUBITA

» » Aluaturi si Foietaje

Painici umplute cu branza

Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUBITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 octombrie 2013

Ingrediente
Aluat: 3 cani cu faina, 1plic drojdie, 3linguri zahar, sare, 50g unt topit, 1 ou, 1 cana cu lapte cald, Umplutura: 250g branza telemea, 2 oua, In plus: 1 ou, 2 linguri iaurt gros sau smantana

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Facem un aluat de paine din ou batut cu sare si zahar, drojdia dizolvata cu putin lapte, rasturnam peste faina cernuta,incorporam lapte cate putin iar daca mai e nevoie mai adaugam,framantam aluatul cateva minute adaugand untul topit,facem o sfera,acoperim si lasam sa creasca. In acest timp, punem intr-un castron branza rasa si ouale batute iar in alt castron iaurtul amestecat cu ou. Dupa ce aluatul a crescut, rupem bucati egale,le aplatizam in palme, in mijloc punem o lingura de branza,strangem aluatul in jurul branzei cu grija sa nu se desfaca la cuptor si le punem intr-un vas uns cu unt sau hartie de copt;lasam 20 minute sa creasca apoi rasturnam deasupra amestecul de iaurt cu ou si dam vasul la cuptor 40min; dupa ce s-au racit se scot si se servesc alaturi de 1cana cu lapte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Painici umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Painici umplute cu branza feta ,ardei gras si marar

Painici umplute cu branza feta ,ardei gras si marar

Aluatul l-am facut la masina de paine.Am pus ingredientele in urmatoarea ordine:sarea,zaharul,apa,

15 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Melci cu nuca

Melci cu nuca

Aluatul: Se cerne faina intr-un castron, in mijlocul ei se pune drojdia maruntita si zaharul si se

2 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • Aluat: 3 cani cu faina
  • 1plic drojdie
  • 3linguri zahar
  • sare
  • 50g unt topit
  • 1 ou
  • 1 cana cu lapte cald
  • Umplutura: 250g branza telemea
  • 2 oua
  • In plus: 1 ou
  • 2 linguri iaurt gros sau smantana

Raporteaza reteta

Retete
de LUBITA
Merluciu cu rosii

Merluciu cu rosii

Pestele curatat,spalat,portionat,se da cu un praf de sare si se lasa deoparte;intr-un vas cu ulei

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Chec cu lamaie

Chec cu lamaie

Ouale,mixate bine cu zahar, zahar vanilat, unt, coaja rasa si zeama de lamaie apoi se adauga faina

4 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Bors cu urzici

Bors cu urzici

Urzicile,cu mare atentie le curat,le spal in multe ape reci apoi le pun intr-un vas care deja clocoteste

9 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa