autor:

alina

» » , Aluaturi si Foietaje, Paste si pizza

Painici umplute

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 octombrie 2009

Ingrediente
500g faina alba, 250 ml apa calduta, 1 cub de drojdie proaspata, 1 lingurita de sare, 1 ou pt ungere la final,, , Umplutura:100g sunca presata, 1 jumatate ardei gras rosu taiat cubulete, 100g branza taiata cubulete, 50 g ciuperci din conserva, 1 ceapa taiata fin, cateva masline

Dificultate: Medie Timp: 2h 50 min

66 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron facem aluatul din faina, drojdie, sare si apa si il lasam sa creasca 2 ore.



Cand aluatul a crescut facem bucati de circa 100g. Pe un plan uns cu ulei intindem bucatile de aluat si punem cate putin din umplutura. Rasucim aluatul ca pe un corn si il asezam in tava de cuptor. Repetam aceasta operatie pana cand terminam aluatul.



Cand sunt gata le ungem cu oul batut si le dam la cuptorul incins in prealabil, 20 de minute la 180°. Daca iti mai raman poti sa le congelezi, intr-o punga de plasctic inchisa bine. Cand le decongelezi par facute atunci! Sunt foarte bune.
Daca ti-a placut reteta noastra "Painici umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Painici umplute cu branza feta ,ardei gras si marar

Painici umplute cu branza feta ,ardei gras si marar

Aluatul l-am facut la masina de paine.Am pus ingredientele in urmatoarea ordine:sarea,zaharul,apa,

15 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Painici umplute cu branza

Painici umplute cu branza

Facem un aluat de paine din ou batut cu sare si zahar, drojdia dizolvata cu putin lapte, rasturnam

3 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 21 comentarii
  • Fara foto

  • Ddana_Dana

    Ddana_Dana (Bucatar) , 29 ianuarie 2017

    Foarte bune !

  • Fara foto

    Iuliana Balasa , 27 mai 2015

    Imi pare rau ca trebuie s-o spun ,dar cu niste retete ,postate de Gustos ,am dat gres, am consumat atatea materiale si a iesit ...

  • Fara foto

    Alexandrina Mitrea , 27 mai 2015

    Citeste mai atent

    • Fara foto

      Mihaela Panait Moraru , 25 mai 2015

      cred ca se pot umple cu orice ai chef ! doar ciuperci, spanac cu branza feta, carnita , ...

    • Fara foto

      Marga Dobre , 08 februarie 2015

      Daca punem o lingura de sare la 5oo gr. de faina le putem manca asa sarate ?De regula de pune cate o lingurita de sare la 1 kg de faina

    • Fara foto

      Iuliana Balasa , 24 ianuarie 2015

      O LINGURA DE SARE LA 500 GR DE FAINA ?

    • Fara foto

      Aurelia Boncut , 16 ianuarie 2015

      Daca scotem ceapa din compozitie,nu o sa aiba asa gust bun,,ceapa impreuna cu :--brinza,ciupercile ,sunca,ardeiul gras,oul e o splendoare de bunatate

    • Fara foto

      Nina Sahnazarov , 30 noiembrie 2014

      Un preparat care trebuie sa fie tare bun !

    • Fara foto

      Danel Tihulca , 10 noiembrie 2014

      parca ar fi prea multa sare

    • Fara foto

      Visca Floare , 10 iulie 2014

      O incerc si eu,se poate fara ceapa? Am facut cu alte compozitii...

    • Fara foto

      Moldovan Domnica , 05 iunie 2014

      am incercat si sunt foarte bune la copii leau placut foarte mult

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 17 februarie 2013

      Foarte frumoase painicele voi incerca si eu-sper sa iese bine.

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2010

      foarte bine arata le voi incerca cu siguranta

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2010

      O bunatate !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Superrrr arata si sunt sigura ca sunt si bune la umplutura pe care o are.Felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2009

      Cred ca sunt foarte gustoase

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 27 noiembrie 2009

      ce pot spune despre reteta,pare interesanta,am sa o prepar si revin cu concluziile.felicitari.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

      Am salvat reteta!

    • alina

      alina (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2009

      ma bucur ca ti-a placut reteta. Salutari!

    • katy

      katy (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

      Asa le-am facut eu!!! Au iesit foarte bune! Multumesc pentru reteta!

    • katy

      katy (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

      O ideea f buna! chiar azi o sa incerc si eu. Sper sa-mi iasa ca ale tale! O sa adaug poza! Salutari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 50 min

66 voturi

Ingrediente

  • 500g faina alba
  • 250 ml apa calduta
  • 1 cub de drojdie proaspata
  • 1 lingurita de sare
  • 1 ou pt ungere la final,
  • Umplutura:100g sunca presata
  • 1 jumatate ardei gras rosu taiat cubulete
  • 100g branza taiata cubulete
  • 50 g ciuperci din conserva
  • 1 ceapa taiata fin
  • cateva masline

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

Ddana_Dana (Bucatar)

Foarte bune !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu carne la cuptor