Painici umplute

Timp pregatire
170 minute
Complexitate
medie
Painici umplute

Ingrediente

  • 500g faina alba, 250 ml apa calduta, 1 cub de drojdie proaspata, 1 lingurita de sare, 1 ou pt ungere la final,
  • Umplutura:100g sunca presata, 1 jumatate ardei gras rosu taiat cubulete, 100g branza taiata cubulete, 50 g ciuperci din conserva, 1 ceapa taiata fin, cateva masline

Mod de preparare

Intr-un castron facem aluatul din faina, drojdie, sare si apa si il lasam sa creasca 2 ore.

Cand aluatul a crescut facem bucati de circa 100g. Pe un plan uns cu ulei intindem bucatile de aluat si punem cate putin din umplutura. Rasucim aluatul ca pe un corn si il asezam in tava de cuptor. Repetam aceasta operatie pana cand terminam aluatul.

Cand sunt gata le ungem cu oul batut si le dam la cuptorul incins in prealabil, 20 de minute la 180°. Daca iti mai raman poti sa le congelezi, intr-o punga de plasctic inchisa bine. Cand le decongelezi par facute atunci! Sunt foarte bune.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor