autor:

vera

» » Paste si pizza

Palarii de pasta cu spanac

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Ingrediente
300g spanac, 1 kg faina, 2 linguri ulei, 2 linguri vin alb, 1 lingura sare, 4-5 oua, Pt umplutura, 250g ricotta, maghiran, sare,piper, 1 galbenus ou, Condiment :, rosii,, masline negrre, ulei de masline, capere, eventual busuioc, Felii de branza de capra(Eu am folosit ricotta sarda,o branza putin mai uscata)

Dificultate: Redusa Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Fierbem spanacul proaspat sau congelat,in apa cu sare,il lasam la racit si-l stoarcem ft bine;
Intr-un robot de bucatarie il mixam bine,adaugam,vinul,uleiul si 2-3 uoa,dupa care adaugam faina;
Scoatem compozitia intr-un vas mai mare,adaugam restul de faina si unul cate unul ouale,daca este necesar mai adaugati un ou,important5 este ca compozitia rezultata sa se intinda bine cu facaletul;
Umplutura.
Amestecam ricotta cu maghiranul tocat fin,omogenizam cu galbenusul de ou,saram si piperam;
Intindem foaia subtire ,decupam cercuri cu un pahar sau cu o forma,in mijloc asezam umplutura pregatita anterior,deasupra asezam un alt cerc de3 pasta si inchidem palariile cu ajutorul unei furculite;
Intr-o tigaie cu ulei de masline,adaugam maslinele negre,caperele,si rosiile taiate in 4,adaugam palariile de pasta fiewrte in apa sarata,amestecam cu atentie si servim ,cu branza de capra feliata deasupra ;
Daca ti-a placut reteta noastra "Palarii de pasta cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu blat din iaurt grecesc

Pizza cu blat din iaurt grecesc

M-am inspirat din reteta pentru blat http://www.gustos.ro/sfaturi-culinare/sfaturi-practice/cum-sa-faci-un-aluat-de-pizza-cu-doar-trei-ingrediente.html Cuptorul

5 voturi    4 comentarii
25 min
Paste si pizza
Spaghete cu Bacon

Spaghete cu Bacon

Se pun saghetele pe foc conform instructiunilor de pe pachet, eu adaug putina sare in apa si putin

2 voturi    5 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

    multumesc,

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    ce mult imi place!

  • flory avram

    flory avram (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Buonissime!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Tare frumoase palariutele.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Va multumesc frumos!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Imbietoare...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Aratã bine si cu sigurantã sunt f- gustoase!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Foarte aromate si aspectuoase!

    • Fara foto

      maria mihalache , 01 iunie 2010

      Interesanta reteta.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Foarte frumos arata.Feliciteri pentru rabdarea de care dai dovada in pregatirea lor.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Foarte frumoase!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Super bine mai arata...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Arata foarte bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 300g spanac
  • 1 kg faina
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri vin alb
  • 1 lingura sare
  • 4-5 oua
  • Pt umplutura
  • 250g ricotta
  • maghiran
  • sare,piper
  • 1 galbenus ou
  • Condiment :
  • rosii,
  • masline negrre
  • ulei de masline
  • capere
  • eventual busuioc
  • Felii de branza de capra(Eu am folosit ricotta sarda,o branza putin mai uscata)

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

vera (Chef de cuisine)

multumesc,

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza casei