Autor:
raluka (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2011
Ingrediente
250gr foietaj, 4 linguri cu zahar, 1 plic de zahar vanilat
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Daca foietajul este congelat,il scoate din timp ca sa se decongeleze.Se intinde cu grija ca sa nu se rupa.Se incalzeste cuptorul la 220ºC.Se amesteca zaharul cu zaharul vanilat si se presara cu o lingura peste foietaj.Se preseaza bine pe toata suprafata cu un sucitor.Se indoaie capetele cu "intalnire" la mijloc.Se preseaza usor cu sucitorul.Se indoaie din nou.Se preseaza si se indoaie pentru ultima oara;trebuie sa ramana perfect o parte peste cealalta.Se preseaza usor.Cu un cutit cu lama lata,se taie in bucatele de un centimetru si se aseaza pe lat (cu zaharul in sus)pe hartie pergament,intr-o tava pentru cuptor.Ies cam 15 palmieri.Se coc timp de 20min la 220ºC.Va garantez ca in 5 min dispar din farfurie:)!Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Palmieri cu zahar" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Aspazia Aspazia , 06 februarie 2014
bune
Angela Ioan , 29 decembrie 2013
DA ,BUNA IDEE CU SCORTISOARA SAU CU NUCA DE COCOS MAINE AM SA FAC PUP
andreea (Bucatar sef) , 18 noiembrie 2013
eu am pus nuca si zahar si au iesit foarte bune...
miruna , 08 noiembrie 2013
dar daca nu am foietaj ce fac ?
Salcia Curgatoare , 07 noiembrie 2013
se poate pune si zahar cu scortisoara, nuca de cocos
Cri Si Lavy Francu , 15 august 2013
eu am incercat foetajul Linco si sunt foarte multumita!:)
Liana Sfarlea , 15 august 2013
ce marca de aluat recomandati si de unde? cel pe care il cumpar eu se umfla prea tare si se umple de aer.
www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2011
copilul meu le spune "ochelari"! yammy
constanta proca (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2011
Arata super ,cred ca sunt o bunatate !
flori de piatra (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2011
Deliciosi si aspectuosi!