Se separa de albusurile de galbenusuri.Acestea din urma se freaca bine cu zaharul pana se albesc,dupa care adaugam laptele cate putin alternand cu faina amestecata cu praful de copt.
Albusurile se bat spuma tare impreuna cu sarea si se adauga peste compozitia de galbenusuri,amestecand usor,cu o lingura de lemn.Iese o compozitie spumoasa.
Tigaia se unge cu putin ulei si se pune la incins. Se pune cate putin (se mai latesc la copt) in centru si se coc pe ambele parti.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii