Pancake a la Jamie Olivier

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pancake a la Jamie Olivier

Ingrediente

  • 3 oua
  • 115g faina
  • 1 lingurita cu varf cu praf de copt
  • 140 ml lapte
  • un praf de sare
  • 4 lingurite cu varf de zahar

Mod de preparare

Se separa de albusurile de galbenusuri.Acestea din urma se freaca bine cu zaharul pana se albesc,dupa care adaugam laptele cate putin alternand cu faina amestecata cu praful de copt.

Albusurile se bat spuma tare impreuna cu sarea si se adauga peste compozitia de galbenusuri,amestecand usor,cu o lingura de lemn.Iese o compozitie spumoasa.

Tigaia se unge cu putin ulei si se pune la incins. Se pune cate putin (se mai latesc la copt) in centru si se coc pe ambele parti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise