Oul cu laptele se bat impreuna cu praful de sare apoi se incorporeaza in faina (in care deja a fost pus praful de copt), amestecand cu mixerul pana se formeaza un aluat gros si omogen. Se topeste o lingura de unt si se adauga in aluat. Se prajesc in unt sau ulei in tigaie normala pentru clatite. Aluatul va fi mai gros si nu va permite clatitei sa se intinda pe intreaga suprafata a tigaii.
Se servesc de preferat cu crema de ciocolata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii