Se bat bine ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul, se adauga sarea si praful de copt impreuna cu iaurtul si uleiul, dupa care se incorporeaza faina (cu o lingura sau spatula de lemn) pana ajunge mai groasa decat smantana, daca e nevoie mai adauga 1-2 linguri de faina si la sfarsit adauga fulgii de ciocolata, amestecand usor!
Se pun cu lingura intr-o tigaie teflonata, incinsa si unsa cu putin ulei, dar foarte putin! Se intorc clatitutele pe ambele parti astfel incat sa fie rumene si coapte :) si gata, aveti un mic dejun delicios, rapid si foarte gustos!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii