Se scot ouale de la frigider si se lasa pana ajung la temperatura camerei dupa care se separa albusurile de galbenus.Se bat galbenusurile cu o ceasca de zahar,iar separat se bat albusurile cu un gram de sare dupa care se adauga treptat o ceasca de zahar.Dupa ce s-a batut spuma se amesteca toate ingredientele ,inclusiv galbenusurile si se presara faina pana se formeaza un aluat consistent.
Se ung tavile cu unt sau se aseaza hartia de copt.
Se poate face si cu cacao ptr persoanele carora le place.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii