autor:

Cristina Omer

» » Prajituri

Pandispan

Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Omer (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
6 oua, 2 cesti zahar, 1 ceasca ulei, 1/2 ceasca lapte, 1 plic praf de copt, esenta la alegere, faina cat cuprinde, unt ptr tavi sau foi de copt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

25 voturi

Mod de preparare

Se scot ouale de la frigider si se lasa pana ajung la temperatura camerei dupa care se separa albusurile de galbenus.Se bat galbenusurile cu o ceasca de zahar,iar separat se bat albusurile cu un gram de sare dupa care se adauga treptat o ceasca de zahar.Dupa ce s-a batut spuma se amesteca toate ingredientele ,inclusiv galbenusurile si se presara faina pana se formeaza un aluat consistent.
Se ung tavile cu unt sau se aseaza hartia de copt.
Se poate face si cu cacao ptr persoanele carora le place.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pandispan

Pandispan

Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma dupa care se adauga zaharul (trebuie

2 voturi    2 comentarii
20 min
Prajituri
Pandişpan pufos

Pandişpan pufos

Bat albuşurile spumă, adaug zahărul treptat. Amestec gălbenuşurile cu ulei. Pun peste albuşuri

28 voturi    3 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    O reteta nua, pe care m sa o incerc si eu. Nu am folosit niciodata lapte la pandispan.Cred ca e mai bun, ca nu e asa sec.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

25 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 cesti zahar
  • 1 ceasca ulei
  • 1/2 ceasca lapte
  • 1 plic praf de copt
  • esenta la alegere
  • faina cat cuprinde
  • unt ptr tavi sau foi de copt

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina Omer
Tarta cu mere

Tarta cu mere

Se spala merele,se curata de coaja,se taie in jumatate,scobindu-se mijlocul. Intr-un vas termorezistent,mai

30 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Prajituri
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se parlesc la flacara bucatelele de pui,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert aproximativ

22 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Piperchi

Piperchi

Se taie ardeii in patratele cu latura de 1 cm si se pun la prajit.Se lasa cam 15 minute,dupa care

23 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

O reteta nua, pe care m sa o incerc si eu. Nu am folosit niciodata lapte la pandispan.Cred ca e mai bun, ca nu e asa sec.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu caise si zmeura Prajitura cu caise si zmeura

•Ouale se bat energic cu zaharul brun, zaharul vanilinat si un praf de sare. Se adauga alternand uleiul si laptele de cocos. •Dupa

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu capsuni Prajitura cu capsuni

Aceasta este o prajitura de sezon, pe care o putem prepara fie cu capsuni, fie cu cirese. Eu am folosit capsunile care au dat prajiturii

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere