autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Pandispan

Autor: gornic adriana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gornic adriana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 mai 2008

Ingrediente
15 linguri apa, 15 linguri ulei, 15 linguri zahar, 15 linguri faina, esenta vanilie sau rom, 8 oua, praf de copt (varf de cutit stins in otet), 15 linguri lapte, coaja de lamaie rasa sau coaja de portocala.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se bat ouale cu cele 15 linguri de zahar, apoi se adauga uleiul, apa, esenta, praf de copt, laptele, coaja de lamaie. Faina se adauga la sfarsit pana se face ca o pasta ce curge din lingura, nici prea groasa nici prea subtire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pandispan cu chantilly de ciocolata

Pandispan cu chantilly de ciocolata

Galbenusurile se bat bine, se adauga zaharul (100 g), se continua mixarea pana devine o crema spumoasa. Albusurile

8 voturi    5 comentarii
2h 40 min
Torturi
Pandispan cu migdale si chantilly

Pandispan cu migdale si chantilly

Incalzim cuptorul 175-180°C,separam albusurile de galbenusuri,amestecam galbenusurile cu zaharul

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • CristinaD

    CristinaD (Chef de cuisine) , 23 mai 2008

    Modul de preparare nu e cam sumar descris? Ouale se bat intregi cu zaharul? Sau doar albusurile? Eu asa stiam, daca puneti retete, puneti-le bine macar sa iasa ceva cui face.

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 15 linguri apa
  • 15 linguri ulei
  • 15 linguri zahar
  • 15 linguri faina
  • esenta vanilie sau rom
  • 8 oua
  • praf de copt (varf de cutit stins in otet)
  • 15 linguri lapte
  • coaja de lamaie rasa sau coaja de portocala.

Raporteaza reteta

CristinaD

CristinaD (Chef de cuisine)

Modul de preparare nu e cam sumar descris? Ouale se bat intregi cu zaharul? Sau doar albusurile? Eu asa stiam, daca puneti retete, puneti-le bine macar sa iasa ceva cui face.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine Purcelus