autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Pandispan

Autor: gornic adriana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gornic adriana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 mai 2008

Ingrediente
15 linguri apa, 15 linguri ulei, 15 linguri zahar, 15 linguri faina, esenta vanilie sau rom, 8 oua, praf de copt (varf de cutit stins in otet), 15 linguri lapte, coaja de lamaie rasa sau coaja de portocala.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se bat ouale cu cele 15 linguri de zahar, apoi se adauga uleiul, apa, esenta, praf de copt, laptele, coaja de lamaie. Faina se adauga la sfarsit pana se face ca o pasta ce curge din lingura, nici prea groasa nici prea subtire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pandispan cu fulgi de ciocolata

Pandispan cu fulgi de ciocolata

Se bat ouale intregi cu un praf de sare,apoi se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana ce compozitia

3 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Pandispan pufos cu cirese

Pandispan pufos cu cirese

Se separa albusurile de ou. Galbenusurile se amesteca bine cu uleiul. Faina cernuta se amesteca cu

9 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • CristinaD

    CristinaD (Chef de cuisine) , 23 mai 2008

    Modul de preparare nu e cam sumar descris? Ouale se bat intregi cu zaharul? Sau doar albusurile? Eu asa stiam, daca puneti retete, puneti-le bine macar sa iasa ceva cui face.

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 15 linguri apa
  • 15 linguri ulei
  • 15 linguri zahar
  • 15 linguri faina
  • esenta vanilie sau rom
  • 8 oua
  • praf de copt (varf de cutit stins in otet)
  • 15 linguri lapte
  • coaja de lamaie rasa sau coaja de portocala.

Raporteaza reteta

CristinaD

CristinaD (Chef de cuisine)

Modul de preparare nu e cam sumar descris? Ouale se bat intregi cu zaharul? Sau doar albusurile? Eu asa stiam, daca puneti retete, puneti-le bine macar sa iasa ceva cui face.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crutoane de paine