autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Pandispan

Autor: gornic adriana (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gornic adriana (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 mai 2008

Ingrediente
15 linguri apa, 15 linguri ulei, 15 linguri zahar, 15 linguri faina, esenta vanilie sau rom, 8 oua, praf de copt (varf de cutit stins in otet), 15 linguri lapte, coaja de lamaie rasa sau coaja de portocala.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se bat ouale cu cele 15 linguri de zahar, apoi se adauga uleiul, apa, esenta, praf de copt, laptele, coaja de lamaie. Faina se adauga la sfarsit pana se face ca o pasta ce curge din lingura, nici prea groasa nici prea subtire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pandispan

Pandispan

Peste zahar adaugam cele 7 linguri de apa si punem pe foc mic pana se face sirop. Albusurile impreuna

9 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Pandispan pufos de ciocolata

Pandispan pufos de ciocolata

Mixatio timp de cateva minute untul moale cu zaharul,adaugati faina amestecata in prealabil cu praful

10 voturi    1 comentariu
50 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • CristinaD

    CristinaD (Chef de cuisine) , 23 mai 2008

    Modul de preparare nu e cam sumar descris? Ouale se bat intregi cu zaharul? Sau doar albusurile? Eu asa stiam, daca puneti retete, puneti-le bine macar sa iasa ceva cui face.

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 15 linguri apa
  • 15 linguri ulei
  • 15 linguri zahar
  • 15 linguri faina
  • esenta vanilie sau rom
  • 8 oua
  • praf de copt (varf de cutit stins in otet)
  • 15 linguri lapte
  • coaja de lamaie rasa sau coaja de portocala.

Raporteaza reteta

CristinaD

CristinaD (Chef de cuisine)

Modul de preparare nu e cam sumar descris? Ouale se bat intregi cu zaharul? Sau doar albusurile? Eu asa stiam, daca puneti retete, puneti-le bine macar sa iasa ceva cui face.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branza sarata si bere