Pandispan

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri de ulei
  • 5 linguri de faina
  • 1 varf cutit de sare
  • praf de copt
  • coaja de lamaie
  • 2-3 ling de cacao si mult suflet...

Mod de preparare

Se separa ouale, apoi se amesteca albusurile cu zaharul intai, cu mixerul pana se face o spuma care se tine de vas. Dupa care galbenusurile intr-un alt vas se amesteca cu 5 linguri de ulei si cu praful de sare pana intra uleiul in galbenusuri. Apoi se toarna peste compozitia batuta spuma. Se adauga cele 5 linguri de faina, apoi se amesteca cu o lingura de jos in sus, pana ce intra faina in compozitie. Apoi se adauga praful de copt si un pic de coaja de lamaie rasa. Aceasta pasta se pune intr-o tava unsa. Se scoate, se raceste, apoi se umple cu crema preferata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise