autor:

LUMINITA

» » Torturi

Pandispan

Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LUMINITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 aprilie 2009

Ingrediente
5 oua, 5 linguri de zahar, 5 linguri de ulei, 5 linguri de faina, 1 varf cutit de sare, praf de copt, coaja de lamaie, 2-3 ling de cacao si mult suflet...

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Se separa ouale, apoi se amesteca albusurile cu zaharul intai, cu mixerul pana se face o spuma care se tine de vas. Dupa care galbenusurile intr-un alt vas se amesteca cu 5 linguri de ulei si cu praful de sare pana intra uleiul in galbenusuri. Apoi se toarna peste compozitia batuta spuma. Se adauga cele 5 linguri de faina, apoi se amesteca cu o lingura de jos in sus, pana ce intra faina in compozitie. Apoi se adauga praful de copt si un pic de coaja de lamaie rasa. Aceasta pasta se pune intr-o tava unsa. Se scoate, se raceste, apoi se umple cu crema preferata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Pandispan cu visine

Pandispan cu visine

Se curata visinele de samburi si se pun intr-o strecuratoare (sucul colectat se poate folosi la o

21 voturi    10 comentarii
1h
Prajituri
Pandispan cu visine si glazura de capsuni

Pandispan cu visine si glazura de capsuni

Se bat albusurile spuma, se adauga treptat zaharul, zaharul pudra. Dupa ce s-a incorporat zaharul

13 voturi    7 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri de ulei
  • 5 linguri de faina
  • 1 varf cutit de sare
  • praf de copt
  • coaja de lamaie
  • 2-3 ling de cacao si mult suflet...

Raporteaza reteta

Retete
de LUMINITA
Mirinda

Mirinda

Blatul: se face ca si la reteta de "chec simplu", numai ca se pune in tava patrata sau dreptunghiulara

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu morcovi si crema de branza Tort cu morcovi si crema de branza

Pt blat: se amesteca toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise. Eu am folosit 2 forme detasabile de 18 cm, tapetate cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Cheesecake cu portocale Cheesecake cu portocale

Pentru blatul din biscuiti: se pun biscuitii in vasul robotului de bucatarie si se maruntesc, dar nu foarte marunt. Se pun biscuitii

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Tort Diplomat - varianta mea