Ingrediente
5 oua, 150g zahar tos, 150g faina, 200g crema de branza, 50gzahar farin, o lingura zeama de lamaie, 200ml frisca, 100g gem de fructe e padure
Dificultate: Redusa | Timp: 55 min
23 voturi
Mod de preparare
Se introduce in cuptorul incalzit in prealabil 180°C timp de 25 minute,dupa care se lasa sa se raceasca in aceiasi tava;
Crema: crema de branza se bate cu zaharul farin pana devin o crema , se adauga zeama de lamaie dupa care se adauga frisca batuta ; se amesteca totul si se rastoarna intr-un pos ;
Pandispanul se taie pe jumatate,iar cu ajutorul posului se fac 3 cercuri pornind din exterior spre interior, lasand spatiu intre ele,unde vom umple cu gem de fructe de padure sau orice alt gem doriti;
Mie mi-a placut ft mult contrastul intre crema de branza si gemul acrisor de fructe de padure;
Se aseaza cea de-a doua jumatate se pudreaza cu zahar si putina cacao dupa gustul si imaginatia fiecaruia;
Pofta buna!
vera (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009
va multumesc pt aprecieri,da este ft bun tortul si gustos
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009
Arată frumos şi cred că e foarte gustos!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009
Foarte frumos, felicitari, imi place ca sunt f multe imagini, ele nu se repeta ca la alte gospodine ce au postat o multime de poze dintre care jumatate sunt identice. Felicitari!
Alexandrina (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Am salvat reteta, imi place mult.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009
Imi place reteta foarte mult.Bravo!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009
Cred ca este tare bun.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009
Arata grozav si sunt sigura ca are un gust minunat...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009
Arata bine si cred ca e gustoasa cu gemul de fructe si crema de branza.