Pandispanul: ouale se mixeaza bine cu zaharul pana devin o crema omogena,se adauga in ploaie faina cernuta,se amesteca si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie pergament si unt;
Se introduce in cuptorul incalzit in prealabil 180°C timp de 25 minute,dupa care se lasa sa se raceasca in aceiasi tava;
Crema: crema de branza se bate cu zaharul farin pana devin o crema , se adauga zeama de lamaie dupa care se adauga frisca batuta ; se amesteca totul si se rastoarna intr-un pos ;
Pandispanul se taie pe jumatate,iar cu ajutorul posului se fac 3 cercuri pornind din exterior spre interior, lasand spatiu intre ele,unde vom umple cu gem de fructe de padure sau orice alt gem doriti;
Mie mi-a placut ft mult contrastul intre crema de branza si gemul acrisor de fructe de padure;
Se aseaza cea de-a doua jumatate se pudreaza cu zahar si putina cacao dupa gustul si imaginatia fiecaruia;
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii