autor:

vera

» » Torturi

Pandispan cu crema de branza

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 septembrie 2009

Ingrediente
5 oua, 150g zahar tos, 150g faina, 200g crema de branza, 50gzahar farin, o lingura zeama de lamaie, 200ml frisca, 100g gem de fructe e padure

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

23 voturi

Mod de preparare

Pandispanul: ouale se mixeaza bine cu zaharul pana devin o crema omogena,se adauga in ploaie faina cernuta,se amesteca si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie pergament si unt;
Se introduce in cuptorul incalzit in prealabil 180°C timp de 25 minute,dupa care se lasa sa se raceasca in aceiasi tava;
Crema: crema de branza se bate cu zaharul farin pana devin o crema , se adauga zeama de lamaie dupa care se adauga frisca batuta ; se amesteca totul si se rastoarna intr-un pos ;
Pandispanul se taie pe jumatate,iar cu ajutorul posului se fac 3 cercuri pornind din exterior spre interior, lasand spatiu intre ele,unde vom umple cu gem de fructe de padure sau orice alt gem doriti;
Mie mi-a placut ft mult contrastul intre crema de branza si gemul acrisor de fructe de padure;
Se aseaza cea de-a doua jumatate se pudreaza cu zahar si putina cacao dupa gustul si imaginatia fiecaruia;
Pofta buna!
Pandispanul: ouale se mixeaza bine cu zaharul pana devin o crema omogena,se adauga in ploaie faina cernuta,se amesteca si se toarna intr-o tava tapeta
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Torturi
Tarta cu crema de branza si mac

Tarta cu crema de branza si mac

Preparare blat Mixam zaharul cu untul moale (la temperatura camerei) si cu zaharul vanilat, pana

6 voturi    5 comentarii
1h
Torturi
Tort de biscuiti

Tort de biscuiti

1. Intr-un castron rupem biscuitii bucati, nu foarte mici. In alt castron frecam untul cu zaharul

82 voturi    29 comentarii
1h
Torturi

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • vera

    vera (Chef de cuisine):

    Astazi l-am pregatit in acelasi mod doar cu zahar farin,pudrat pe deasupra si a iesit mai bine,mai crescut ,iar crema buna...

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • susu

    susu (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Super buna, fructe acrisoare, branza si blat.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    Si mie imi place aceasta reteta,doar ca nu am pus fructe,dar merge;data viitoare am sa incerc.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

    Foarte frumos. Arata foarte bine.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

      va multumesc pt aprecieri,da este ft bun tortul si gustos

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

      Arată frumos şi cred că e foarte gustos!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

      Foarte frumos, felicitari, imi place ca sunt f multe imagini, ele nu se repeta ca la alte gospodine ce au postat o multime de poze dintre care jumatate sunt identice. Felicitari!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Am salvat reteta, imi place mult.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

      Imi place reteta foarte mult.Bravo!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009

      Cred ca este tare bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      Arata grozav si sunt sigura ca are un gust minunat...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

      Arata bine si cred ca e gustoasa cu gemul de fructe si crema de branza.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

55 min

23 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 150g zahar tos
  • 150g faina
  • 200g crema de branza
  • 50gzahar farin
  • o lingura zeama de lamaie
  • 200ml frisca
  • 100g gem de fructe e padure

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Chec pufos-reteta mamei mele

Chec pufos-reteta mamei mele

Mixam albusurile cu praful de sare pana ce devine albe si batoase; Galbenusurile le mixam cu zaharul

42 voturi    14 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Rulada cu nutella

Rulada cu nutella

Mixam bine ouale cu zaharul pana se dubleaza volumul Amestecam faina cu amidonul si praful de copt,adaugam

16 voturi    9 comentarii
35 min
Dulciuri diverse

susu (Chef de cuisine)

Super buna, fructe acrisoare, branza si blat.

Adauga reteta
Retete
din Torturi
Tort aperitiv Baneasa

Tort aperitiv Baneasa

Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, se clatesc si se pun in strecuratoare, la scurs. Se unge tava cu unt si se asaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Tort nins cu crema de ciocolata, crema de mascarpone si macarons de cacao

Tort nins cu crema de ciocolata, crema de mascarpone si macarons de cacao

Blatul: Mixam galbenusurile cu 150 g de zahar pana devin cremoase si cresc in volum. Albusurile le mixam bine ca pentru bezea.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse