Se curata merele de coaja si seminte si se taie felii subtiri si se pun intr-un vas cu 2 linguri de zahar, esenta de rom si o lingura de scortisoara si se lasa sa se insiropeze pina se pregateste aluatul.
Se bat albusurile cu sarea pana se fac spuma tare, separat se bat galbenusurile cu zaharul pana se fac crema, apoi se impreuneaza cu albusurie, laptele, apa minerala si uleiul si se mai mixeaza putin la putere mare, apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt si scortisoara ramasa.
Apoi, intr-o tava in care ati pus hartie de copt se aseaza toate feliile de mere uniform deasupra se aseaza fulgii de ciocolata peste care sa pune compozitia de pandispan. Inainte de a se baga in cuptor se presara nuca pisata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii