Se curata merele de coaja si seminte si se taie felii subtiri si se pun intr-un vas cu 2 linguri de zahar, esenta de rom si o lingura de scortisoara si se lasa sa se insiropeze pina se pregateste aluatul.
Se bat albusurile cu sarea pana se fac spuma tare, separat se bat galbenusurile cu zaharul pana se fac crema, apoi se impreuneaza cu albusurie, laptele, apa minerala si uleiul si se mai mixeaza putin la putere mare, apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt si scortisoara ramasa.
Apoi, intr-o tava in care ati pus hartie de copt se aseaza toate feliile de mere uniform deasupra se aseaza fulgii de ciocolata peste care sa pune compozitia de pandispan. Inainte de a se baga in cuptor se presara nuca pisata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii