Pandispan pufos de ciocolata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Pandispan pufos de ciocolata

Ingrediente

  • 120g faina
  • 150g unt moale
  • 1 plic praf de copt
  • 3 oua
  • 175g zahar
  • 75 g cacao
  • o jumatate pahar lapte cald

Mod de preparare

Mixatio timp de cateva minute untul moale cu zaharul,adaugati faina amestecata in prealabil cu praful de copt,incorporati galbenusele de ou unul cate unul amestecand dupa fiecare,amestecati cacaoa cu laptele cald,si adaugati in amestecul de mai sus;

Mixati albusurile pana cand devin o spuma dura;

Le adaugam cu atentie ,incorporam si turnam compozitia in tava unsa si tapetata;

Introducem in cuptorul cald 175 °C timp de 40 minute;

Pudram cu zahar si cacao si servim;

Acelasi pandispan se poate folosii ca baza pt torturi decorate cu creme diverse;

Pofta buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornuri pufoase cu gem

Cornuri pufoase cu gem

Reteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....

Cornuri pufoase cu gem
Mancare de fasole boabe

Mancare de fasole boabe

Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...

Mancare de fasole boabe
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise