Pandispan pufos de ciocolata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Pandispan pufos de ciocolata

Ingrediente

  • 120g faina
  • 150g unt moale
  • 1 plic praf de copt
  • 3 oua
  • 175g zahar
  • 75 g cacao
  • o jumatate pahar lapte cald

Mod de preparare

Mixatio timp de cateva minute untul moale cu zaharul,adaugati faina amestecata in prealabil cu praful de copt,incorporati galbenusele de ou unul cate unul amestecand dupa fiecare,amestecati cacaoa cu laptele cald,si adaugati in amestecul de mai sus;

Mixati albusurile pana cand devin o spuma dura;

Le adaugam cu atentie ,incorporam si turnam compozitia in tava unsa si tapetata;

Introducem in cuptorul cald 175 °C timp de 40 minute;

Pudram cu zahar si cacao si servim;

Acelasi pandispan se poate folosii ca baza pt torturi decorate cu creme diverse;

Pofta buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor