autor:

vera

» » Torturi

Pandispan pufos de ciocolata

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 septembrie 2010

Ingrediente
120g faina, 150g unt moale, 1 plic praf de copt, 3 oua, 175g zahar, 75 g cacao, o jumatate pahar lapte cald

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

10 voturi

Mod de preparare

Mixatio timp de cateva minute untul moale cu zaharul,adaugati faina amestecata in prealabil cu praful de copt,incorporati galbenusele de ou unul cate unul amestecand dupa fiecare,amestecati cacaoa cu laptele cald,si adaugati in amestecul de mai sus;
Mixati albusurile pana cand devin o spuma dura;
Le adaugam cu atentie ,incorporam si turnam compozitia in tava unsa si tapetata;
Introducem in cuptorul cald 175 °C timp de 40 minute;
Pudram cu zahar si cacao si servim;
Acelasi pandispan se poate folosii ca baza pt torturi decorate cu creme diverse;
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan pufos de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Prajitura rapida

Prajitura rapida "Duminica"

Separăm ouăle şi batem spumă albuşul împreună cu 2 linguri de zahăr. Gălbenuşurile se freacă

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort cu pepene galben

Tort cu pepene galben

In primul rand se taie din pepene doua felii subtiri, se scot forme diferite cu catere, se pun pe

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 iunie 2011

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

10 voturi

Ingrediente

  • 120g faina
  • 150g unt moale
  • 1 plic praf de copt
  • 3 oua
  • 175g zahar
  • 75 g cacao
  • o jumatate pahar lapte cald

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Diplomat Tort Diplomat

Gelatina se pune într-o ceaşcă împreună cu zeama de compot, să se umfle minimum 10 minute. Se separă ouăle. Gălbenuşurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort inteligent cu jeleu de fructe Tort inteligent cu jeleu de fructe

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare. apoi cu jumatate din cantitatea de zahar pana se intareste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Chocolate Crumble cake