autor:

andreutza

» » , Fripturi, Sosuri

Pane de curcam in crusta de migdale

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
300 g file din iept de curcan, 2 oua, 125 g faina, 200 g migdale tocate, 150 g iaurt, 2 lg smantana, zeama de la o lamaie, 1 ardel galben, 8 rosii chemy 250 g dsalata verde, 2 lg otet, 3 lg ulei, sare, piper, , , total porti: 4 porti

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

se taie pieptul de curcanpucati cu grosimia de 1-2 cm se condimenteza cu sare si piper si s lasa sa stea la rece 15-20 minute . Se trece bucatile de care prin faina si prin ou batut, iar u=in final, prin migdaleel tocate, se prajesc in ulei bine incins
, pe ambele parti pana se rumenesc frumos .Se prepara sosul amestecand iaurtul , smantana si zeama de lamaie se adauga sarea si piperul edupa gust. separat , se preapara o garnitura din frunze de salata verde , ardei gras taiat fasi , rosi taiate in doua si se asezoneaza cu un sos vinegreta preparat din ulei otet sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pane de curcam in crusta de migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Crap in sos rosu cu usturoi

Crap in sos rosu cu usturoi

Incinge cuptorul la 200˚C.Aseaza crapul intr-un vas termorezistent. Intr-un vas amesteca bulionul

12 voturi    1 comentariu
45 min
Sosuri
Sos pentru spaghetti

Sos pentru spaghetti

Oparim cu apa clocotita rosiile si le decojim ,le taiem cubulete.Pisam cu latul cutitului usturoiul

11 voturi    1 comentariu
15 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g file din iept de curcan
  • 2 oua
  • 125 g faina
  • 200 g migdale tocate
  • 150 g iaurt
  • 2 lg smantana
  • zeama de la o lamaie
  • 1 ardel galben
  • 8 rosii chemy 250 g dsalata verde
  • 2 lg otet
  • 3 lg ulei
  • sare
  • piper
  • total porti: 4 porti

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Toping de Ciocolata