autor:

andreutza

» » , Fripturi, Sosuri

Pane de curcam in crusta de migdale

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
300 g file din iept de curcan, 2 oua, 125 g faina, 200 g migdale tocate, 150 g iaurt, 2 lg smantana, zeama de la o lamaie, 1 ardel galben, 8 rosii chemy 250 g dsalata verde, 2 lg otet, 3 lg ulei, sare, piper, , , total porti: 4 porti

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

se taie pieptul de curcanpucati cu grosimia de 1-2 cm se condimenteza cu sare si piper si s lasa sa stea la rece 15-20 minute . Se trece bucatile de care prin faina si prin ou batut, iar u=in final, prin migdaleel tocate, se prajesc in ulei bine incins
, pe ambele parti pana se rumenesc frumos .Se prepara sosul amestecand iaurtul , smantana si zeama de lamaie se adauga sarea si piperul edupa gust. separat , se preapara o garnitura din frunze de salata verde , ardei gras taiat fasi , rosi taiate in doua si se asezoneaza cu un sos vinegreta preparat din ulei otet sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pane de curcam in crusta de migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos de usturoi cu smantana

Sos de usturoi cu smantana

Usturoiul se curata si se piseaza bine, se pune sare si piper, se amesteca bine. Se adauga ulei si

37 voturi    10 comentarii
20 min
Sosuri
Paste Cu Ton Si Masline

Paste Cu Ton Si Masline

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Puneti o tigaie la incins cu putin ulei,

11 voturi    1 comentariu
20 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g file din iept de curcan
  • 2 oua
  • 125 g faina
  • 200 g migdale tocate
  • 150 g iaurt
  • 2 lg smantana
  • zeama de la o lamaie
  • 1 ardel galben
  • 8 rosii chemy 250 g dsalata verde
  • 2 lg otet
  • 3 lg ulei
  • sare
  • piper
  • total porti: 4 porti

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pesto de patrunjel Pesto de patrunjel

Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta. Se

0 voturi    0 comentarii
15 min
Conserve si muraturi
Suc de rosii cu ardei kapia rosu Suc de rosii cu ardei kapia rosu

Rosiile bine spalate se taie feliute si se indeparteaza petele, cotoarele, oprind numai partea sanatoasa si coapta, apoi se dau prin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Carne de pui cu smantana