se taie pieptul de curcanpucati cu grosimia de 1-2 cm se condimenteza cu sare si piper si s lasa sa stea la rece 15-20 minute . Se trece bucatile de care prin faina si prin ou batut, iar u=in final, prin migdaleel tocate, se prajesc in ulei bine incins
, pe ambele parti pana se rumenesc frumos .Se prepara sosul amestecand iaurtul , smantana si zeama de lamaie se adauga sarea si piperul edupa gust. separat , se preapara o garnitura din frunze de salata verde , ardei gras taiat fasi , rosi taiate in doua si se asezoneaza cu un sos vinegreta preparat din ulei otet sare si piper.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii