Delicios la orice masã din zi, se poate folosi si la sandvici, cu maionezã si salatã.
Sos picant am pus foarte putin , cam jumãtate de linguritã de cafea.
În rest pt. marinatã, depinde de gustul fiecãrei persoane cât de condimentat sau nu; vã place.
1) Pieptul de pui se taie sire grosute.
Condimenteazã si lasã la marinat cel putin jumãtate de orã.
2)Trece sirele direct prin fãinã.
3) Bate ouãle cu putinã sare si verdeatã tocatã, si trece sirele.
4) Se pot trece prin pesmet si seminte de susan daca vã place.
Se prãjesc.
Merg cu salatã, cartofi sau orez.
Aperitive si sandviciuri.
Poftã bunã
www.cozinhaderamona.blogspot.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii