Delicios la orice masã din zi, se poate folosi si la sandvici, cu maionezã si salatã.
Sos picant am pus foarte putin , cam jumãtate de linguritã de cafea.
În rest pt. marinatã, depinde de gustul fiecãrei persoane cât de condimentat sau nu; vã place.
1) Pieptul de pui se taie sire grosute.
Condimenteazã si lasã la marinat cel putin jumãtate de orã.
2)Trece sirele direct prin fãinã.
3) Bate ouãle cu putinã sare si verdeatã tocatã, si trece sirele.
4) Se pot trece prin pesmet si seminte de susan daca vã place.
Se prãjesc.
Merg cu salatã, cartofi sau orez.
Aperitive si sandviciuri.
Poftã bunã
www.cozinhaderamona.blogspot.com
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii