autor:

Fara foto

» » Aperitive

Panella

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 24 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 24 mai 2005

Ingrediente
500 de grame de faina de naut, Ulei de masline sau untura pentru prajit, Sare, Suc de lamaie, Patrunjel tocat (optional),

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Puneti faina de naut in 2 litri de apa putin sarata intr-o cratita. Potriviti focul moderat si puneti cratita la fiert. Amestecati continuu cu o lingura de lemn in acelasi sens, pana obtineti o pasta moale, fara cocoloase. Cand pasta tinde sa se desprinda de peretii cratitei, rasturnati fiertura in forme de lemn unse cu ulei, sau intindeti-o pe un fund de lemn in foi de 0,5 cm grosime. Puteti sa puneti initial patrunjelul pe fundul de lemn.
Dupa ce pasta se raceste, taiati-o in patrate de 3x7 cm si puneti-o la prajit in ulei sau untura incinsa.
Serviti pe paine proaspat coapta, condimentate cu suc de lamaie. Sarati dupa gust, si adaugati o a doua felie de paine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Panella" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
ciuperci cu vin alb

ciuperci cu vin alb

Spala ciupercile usuca-le intr-o pinza. Pune uleiul intr-o craticioara cu uleiul fierbinte, adauga

2 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive
Rulouri cu spanac si telemea

Rulouri cu spanac si telemea

Eu am pus la treaba masina de framantat. Am pus in cuva masinii, iaurtul, sarea, untul moale, uleiul,

6 voturi    1 comentariu
2h 20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500 de grame de faina de naut
  • Ulei de masline sau untura pentru prajit
  • Sare
  • Suc de lamaie
  • Patrunjel tocat (optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

23 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Lipie cu jumari si praz