Panella

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 de grame de faina de naut
  • Ulei de masline sau untura pentru prajit
  • Sare
  • Suc de lamaie
  • Patrunjel tocat (optional)

Mod de preparare

Puneti faina de naut in 2 litri de apa putin sarata intr-o cratita. Potriviti focul moderat si puneti cratita la fiert. Amestecati continuu cu o lingura de lemn in acelasi sens, pana obtineti o pasta moale, fara cocoloase. Cand pasta tinde sa se desprinda de peretii cratitei, rasturnati fiertura in forme de lemn unse cu ulei, sau intindeti-o pe un fund de lemn in foi de 0,5 cm grosime. Puteti sa puneti initial patrunjelul pe fundul de lemn.

Dupa ce pasta se raceste, taiati-o in patrate de 3x7 cm si puneti-o la prajit in ulei sau untura incinsa.

Serviti pe paine proaspat coapta, condimentate cu suc de lamaie. Sarati dupa gust, si adaugati o a doua felie de paine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise