Puneti faina de naut in 2 litri de apa putin sarata intr-o cratita. Potriviti focul moderat si puneti cratita la fiert. Amestecati continuu cu o lingura de lemn in acelasi sens, pana obtineti o pasta moale, fara cocoloase. Cand pasta tinde sa se desprinda de peretii cratitei, rasturnati fiertura in forme de lemn unse cu ulei, sau intindeti-o pe un fund de lemn in foi de 0,5 cm grosime. Puteti sa puneti initial patrunjelul pe fundul de lemn.
Dupa ce pasta se raceste, taiati-o in patrate de 3x7 cm si puneti-o la prajit in ulei sau untura incinsa.
Serviti pe paine proaspat coapta, condimentate cu suc de lamaie. Sarati dupa gust, si adaugati o a doua felie de paine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii