autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Pangasius la cuptor

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2009

Ingrediente
un file de pangasius, 5 cepe mari, 150 ml ulei, 100 g faina de grau, 1/2 lamaie, 50 ml vin alb, sare, piper, fire de cimbru, marar, patrunjel, foaie de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Pestele uscat in prosop, portionat, se trece prin faina si se da pe ambele parti prin tigaie cu ulei incins,fara a se praji.Ceapa tocata marunt,condimentata, se caleste cat sa scada zeama, fara sa se rumeneasca. Intr-un vas de yena, asezi alternativ straturi de ceapa si peste.Storci zeama de lamaie, adaugi vinul, presari cu verdeata si dai la cuptor penru 30-40 minute. Servesti ca aperitiv cald sau rece
Pestele uscat in prosop, portionat, se trece prin faina si se da pe ambele parti prin tigaie cu ulei incins,fara a se praji.Ceapa tocata marunt,condim
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
File pangasius cu orez la cuptor - reteta proprie

File pangasius cu orez la cuptor - reteta proprie

Pestele trebuie sa fie dezghetat bine.Fiecare bucata se taie in 2 sau 3 bucatele.Apoi se presara

3 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aperitive
File de pangasius la cuptor

File de pangasius la cuptor

Tapetam un vas de yena cu ulei de palmier. Asezam pestele in vas, asternem ceapa si morcovul feliate.

7 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Lia , 08 februarie 2010

    Am salvat reteta, am s-o prepar si eu, cred ca este gustoasa. Ai votul meu, felicitari !

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Bun, bun de tot...merg si niste legume sau un sos linga...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Foarte bun, gustos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Imi place tare mult...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

      Bun, bun!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Un preparat usor,gustos si sanatos!

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      Pestele e f. bun ptr. sanatate si usor de pregatit.Eu le fac paneuri din Pangasius copiilor,alaturi de o portie de orez.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

      Cred că e super la gust...

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

      Aceasta reteta (fara faina, fara prajeala) o prepar si eu.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Ai dreptate, e mai sanatos. Eu nu las s se prajeasca de loc, doar sa se prinda faina de peste.Altfel atat pestele cat si ceapa lasa yeama si trebuie sa stea mai mult la cuptor pana scade,dar se rasfierbe pestele. Nu tot timpul prajesc.Depinde de ce dicteaza momentul.

    • Dayonara

      Dayonara (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Minunat! Eu il fac fara a-l mai da prin faina. Mi se pare mai sanatos asa. :)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

16 voturi

Ingrediente

  • un file de pangasius
  • 5 cepe mari
  • 150 ml ulei
  • 100 g faina de grau
  • 1/2 lamaie
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • fire de cimbru
  • marar
  • patrunjel
  • foaie de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Pastrav la cuptor

Pastrav la cuptor

Pestele spalat, il condimentam cu sare si piper,stropim cu zeama de lamaie, lasam 15 minute la frigider,dupa

11 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Salata cu ciuperci si carne de pui

Salata cu ciuperci si carne de pui

Incorporam carnea de pui maruntita cu ciupercutele taiate juliene, cascavalul dat pe razatoare,cuburi

50 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de toamna cu gogonele

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

20 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive