autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Pangasius la cuptor

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2009

Ingrediente
un file de pangasius, 5 cepe mari, 150 ml ulei, 100 g faina de grau, 1/2 lamaie, 50 ml vin alb, sare, piper, fire de cimbru, marar, patrunjel, foaie de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Pestele uscat in prosop, portionat, se trece prin faina si se da pe ambele parti prin tigaie cu ulei incins,fara a se praji.Ceapa tocata marunt,condimentata, se caleste cat sa scada zeama, fara sa se rumeneasca. Intr-un vas de yena, asezi alternativ straturi de ceapa si peste.Storci zeama de lamaie, adaugi vinul, presari cu verdeata si dai la cuptor penru 30-40 minute. Servesti ca aperitiv cald sau rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de Pangasius cu cartofi la cuptor

File de Pangasius cu cartofi la cuptor

Bagam la cuptor in tava fileurile,pe care in prealabil le ornam si le motzam cu ce dorim si ne place.Punem

47 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
File de pangasius la cuptor

File de pangasius la cuptor

Tapetam un vas de yena cu ulei de palmier. Asezam pestele in vas, asternem ceapa si morcovul feliate.

7 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Lia , 08 februarie 2010

    Am salvat reteta, am s-o prepar si eu, cred ca este gustoasa. Ai votul meu, felicitari !

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Bun, bun de tot...merg si niste legume sau un sos linga...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Foarte bun, gustos.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Imi place tare mult...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

      Bun, bun!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Un preparat usor,gustos si sanatos!

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      Pestele e f. bun ptr. sanatate si usor de pregatit.Eu le fac paneuri din Pangasius copiilor,alaturi de o portie de orez.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

      Cred că e super la gust...

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

      Aceasta reteta (fara faina, fara prajeala) o prepar si eu.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Ai dreptate, e mai sanatos. Eu nu las s se prajeasca de loc, doar sa se prinda faina de peste.Altfel atat pestele cat si ceapa lasa yeama si trebuie sa stea mai mult la cuptor pana scade,dar se rasfierbe pestele. Nu tot timpul prajesc.Depinde de ce dicteaza momentul.

    • Dayonara

      Dayonara (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Minunat! Eu il fac fara a-l mai da prin faina. Mi se pare mai sanatos asa. :)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

16 voturi

Ingrediente

  • un file de pangasius
  • 5 cepe mari
  • 150 ml ulei
  • 100 g faina de grau
  • 1/2 lamaie
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • fire de cimbru
  • marar
  • patrunjel
  • foaie de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Crap romanesc cu ciuperci