Pestele uscat in prosop, portionat, se trece prin faina si se da pe ambele parti prin tigaie cu ulei incins,fara a se praji.Ceapa tocata marunt,condimentata, se caleste cat sa scada zeama, fara sa se rumeneasca. Intr-un vas de yena, asezi alternativ straturi de ceapa si peste.Storci zeama de lamaie, adaugi vinul, presari cu verdeata si dai la cuptor penru 30-40 minute. Servesti ca aperitiv cald sau rece

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii