autor:

vera

» » Paste si pizza

panini

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Ingrediente
250 faina, 1/ pachet de drojdie uscat, 5 g zahar, 1 lingurita de sare, 20ml ulei, 125ml apa calduta

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Amestecam faina cu drojdia uscata intr-un vas,adaugam zaharul,sarea,uleiul,amestecati totul,adaugam putin cate putin apa calduta,continuam framantarea timp de 10 minute;Formam paninii,ii asezam intr-o tava si ii lasam la crescut cam 40 minute;Cand acesteia si-au marit volumul ii ungem cu lapte mai lasam 10 minute deoparte,dupa care ii introducem in cuptorul cald 200°C timp de 20 minute;
Daca ti-a placut reteta noastra "panini" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Panini integrale

Panini integrale

Se amesteca cele 2 tipuri de faina;se dizolva drojdia in putina apa calda cu lingurita de zahar;se

3 voturi    4 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Chifle cu lapte si mac panini

Chifle cu lapte si mac panini

Laptele se amesteca cu drojdia, se adaugfa zaharul, uleiul, se amesteca bine pt a dizolva drojdia

5 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    Pt Silvia; cele subtiri le impletesc in doua ca la cozonac,cu cat lucrezi mai putin coca cu atat vor creste mai bine si mai pufoase; va multumesc pt comentarii!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    Mmmm....ce bine arata,felicitari,ai votul meu.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    BUUUUNNN!!!!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      Imi place,dar cele foarte subtiri cum sunt facute?Le intinzi cu sucitorul?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 faina
  • 1/ pachet de drojdie uscat
  • 5 g zahar
  • 1 lingurita de sare
  • 20ml ulei
  • 125ml apa calduta

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

vera (Chef de cuisine)

Pt Silvia; cele subtiri le impletesc in doua ca la cozonac,cu cat lucrezi mai putin coca cu atat vor creste mai bine si mai pufoase; va multumesc pt comentarii!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete Carbonara reţetă simplă Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara  reţetă cu smântână Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Preparare Spaghete Carbonara rețetă cu smântână: Se taie mezelul fasii subtiri si se prajeste intr-o tigaie in uleiul

11 voturi    3 comentarii
40 min
Paste si pizza
Paste cu ciuperci si sos de rosii