Panna cotta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Panna cotta

Ingrediente

  • o cutie de frisca lichida de 200 ml , 100 mililitri lapte ,
  • un plic gelatina ,60 gr zahar (3 linguri ), un plic zahar vanilat ,
  • o esenta de vanilie , sirop de zmeura

Mod de preparare

Plicul de gelatina il pui in lapte si-l lasi acolo vreo 20 min ,amesteci bine .

Frisca se pune intr-un vas se pune pe foc ,impreuna cu

zaharul si zaharul vanilat si cand da in fiert se da deoparte ,

se adauga gelatina si se amesteca foarte bine.

Compozitia rezultata se imparte in cate forme ai ,pe care le-ai uns cu putin unt , se poate rasturna chiar intr-un bol .

Se da la frigider pentru cel putin doua ore .

Inainte de a-l aseza in farfurie se tine putin forma in apa calda ,ca sa poata iesi usor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac evantai

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor