Plicul de gelatina il pui in lapte si-l lasi acolo vreo 20 min ,amesteci bine .
Frisca se pune intr-un vas se pune pe foc ,impreuna cu
zaharul si zaharul vanilat si cand da in fiert se da deoparte ,
se adauga gelatina si se amesteca foarte bine.
Compozitia rezultata se imparte in cate forme ai ,pe care le-ai uns cu putin unt , se poate rasturna chiar intr-un bol .
Se da la frigider pentru cel putin doua ore .
Inainte de a-l aseza in farfurie se tine putin forma in apa calda ,ca sa poata iesi usor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii