autor:

Fara foto

» » Aperitive

Panzanella (paine cu rosii)

Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 18 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Irina Gabriela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 18 mai 2006

Ingrediente
Paine de casa, 2 rosii coapte, 4 linguri de ulei de masline, 1 lingura de otet de vin, Busuioc proaspat, Sare, ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Prepararea e foarte simpla. Feliile de paine se umezesc cu putina apa iar deasupra lor se aseaza rosiile taiate in jumatati, in asa fel incat painea sa le absoarba sucul. Se presara putina sare si se stropesc cu putin otet. Se condimenteaza apoi cu ulei de masline si, la urma, se presara peste fiecare felie busuioc. Este recomandat a se consume imediat!
Daca ti-a placut reteta noastra "Panzanella (paine cu rosii)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi umpluti cu branzeturi si verdeturi

Cartofi umpluti cu branzeturi si verdeturi

Incalzim cuptorul la 200°C. Spalam foarte bine coaja cartofilor, apoi ii invelim in folie de staniol.

10 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive
CHIFTELE DIN LEGUME

CHIFTELE DIN LEGUME

Dovleceii se spala, se taie capetele si se dau pe razatoarea mica sau se toaca la blender,se amesteca

40 voturi    26 comentarii
2h 20 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • Paine de casa
  • 2 rosii coapte
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura de otet de vin
  • Busuioc proaspat
  • Sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Dovlecei cu patrunjel