Slanina o taiem cubulete si o prajim .Dupa ce s-a rumenit
adaugam cozile de usturoi taiate marunt le mai prajim cateva secunde.Adaugam urda maruntita prajim putin si o punem deoparte.
Intr-un ceaun punem apa ,cand fiebe punem o parte de faina de malai.Cu un polonic luam sir din ceaun si il punem in papa de urda(care intr-e timp a fost pusa pe foc).Punem sir pana se omogenizeaza si iese ca o omleta.Mamaliga o facem un pic mai moale.
Este o mancare simpla dar deosebit de gustoasa si aromata.Urda proaspata are aroma brazilor si racoarea izvoarelor de munte.Iar combinata cu verdeata i da un gust deosebit...aroma slaminutei i inobileaza gustul...va doresc pofta buna!!!(se poate si fara slanina,o poti inlocui si cu carnaciori sau kaeser,cu ce vreti ,eu am prezentat reteta originala)
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii