autor:

paviasi

» » Aperitive

Papa Rellena

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2010

Ingrediente
Papa Rellena,sunt niste cartofi umpluti,originari din Peru,dar sub alte denumiri se gasesc in toata America Latina., Reteta 6 portii, Ingrediente pt aluat:, Cartofi 2 kg, Oua 2 buc., Faina de grau 0,200kg, bicarbonat 1praf, Sare,, Umplutura:, Carne tocata de vita 0,500kg, oua 2 buc, ceapa 0,200kg, patrunjel si coriandru verde 2 legaturi, arde iuti 2 bucati, faina 0,050kg, sare,piper,boia de ardei dulce,, Pentru Salsa Criolla, ceapa 1 buc.sfecla rosie din conserva 100gr.avocado 1 buc.ardei iuti 1 buc.rosii 1 buc,oregano,ulei de masline,otet de vin. ingrediente se taie julien si se rad,se combina,se condimenteaza si se asezoneaza,formand un fel de salata.Aceasta salsa serveste drept garnitura la preparatul principal.

Dificultate: Medie Timp: 4h

0 voturi

Mod de preparare

Aluatul se face din cartofii fierti si apoi curatati,care se zdrobesc.Acestia se amesteca cu ouale,faina si bicarbonatul,si se condimenteaza.Se framanta bine si se dau la rece pentru 2 ore,sub forma unor bile,invelite in nailon.
Umplutura se face din carne ,oua,ceapa tocata fin,usturoi,verdeata si faina.Se condimenteaza si se framanta bine,se pune in folie si se da la rece.
Dupa doua ore se scoat bilele de aluat,se ia cate una in palma,se face o adancitura si se umple cu tocatura.Se acopera bine si li se dau o forma rotunda,avand mainile umezite,se pun din nou in frigider.Se scot dupa o ora si se prajesc in baie de ulei fierbinte.
Preparatul se serveste cald sau rece,impreuna cu Salsa Criolla.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papa Rellena" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de porc cu omleta si legume

Rulada de porc cu omleta si legume

Am taiat muschiuletul de porc astfel incat sa obtin o fasie mai subtire si intreaga. Am batut putin

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne
Pateu de ficat de pui

Pateu de ficat de pui

Ficatei se spala si se pun la fiert in apa, fara sare, se poate adauga foi de dafin, (eu nu am pus,

4 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

4h

0 voturi

Ingrediente

  • Papa Rellena,sunt niste cartofi umpluti,originari din Peru,dar sub alte denumiri se gasesc in toata America Latina.
  • Reteta 6 portii
  • Ingrediente pt aluat:
  • Cartofi 2 kg
  • Oua 2 buc.
  • Faina de grau 0,200kg
  • bicarbonat 1praf
  • Sare,
  • Umplutura:
  • Carne tocata de vita 0,500kg
  • oua 2 buc
  • ceapa 0,200kg
  • patrunjel si coriandru verde 2 legaturi
  • arde iuti 2 bucati
  • faina 0,050kg
  • sare,piper,boia de ardei dulce,
  • Pentru Salsa Criolla
  • ceapa 1 buc.sfecla rosie din conserva 100gr.avocado 1 buc.ardei iuti 1 buc.rosii 1 buc,oregano,ulei de masline,otet de vin. ingrediente se taie julien si se rad,se combina,se condimenteaza si se asezoneaza,formand un fel de salata.Aceasta salsa serveste drept garnitura la preparatul principal.

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui