autor:

paviasi

» » Aperitive

Papa Rellena

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2010

Ingrediente
Papa Rellena,sunt niste cartofi umpluti,originari din Peru,dar sub alte denumiri se gasesc in toata America Latina., Reteta 6 portii, Ingrediente pt aluat:, Cartofi 2 kg, Oua 2 buc., Faina de grau 0,200kg, bicarbonat 1praf, Sare,, Umplutura:, Carne tocata de vita 0,500kg, oua 2 buc, ceapa 0,200kg, patrunjel si coriandru verde 2 legaturi, arde iuti 2 bucati, faina 0,050kg, sare,piper,boia de ardei dulce,, Pentru Salsa Criolla, ceapa 1 buc.sfecla rosie din conserva 100gr.avocado 1 buc.ardei iuti 1 buc.rosii 1 buc,oregano,ulei de masline,otet de vin. ingrediente se taie julien si se rad,se combina,se condimenteaza si se asezoneaza,formand un fel de salata.Aceasta salsa serveste drept garnitura la preparatul principal.

Dificultate: Medie Timp: 4h

0 voturi

Mod de preparare

Aluatul se face din cartofii fierti si apoi curatati,care se zdrobesc.Acestia se amesteca cu ouale,faina si bicarbonatul,si se condimenteaza.Se framanta bine si se dau la rece pentru 2 ore,sub forma unor bile,invelite in nailon.
Umplutura se face din carne ,oua,ceapa tocata fin,usturoi,verdeata si faina.Se condimenteaza si se framanta bine,se pune in folie si se da la rece.
Dupa doua ore se scoat bilele de aluat,se ia cate una in palma,se face o adancitura si se umple cu tocatura.Se acopera bine si li se dau o forma rotunda,avand mainile umezite,se pun din nou in frigider.Se scot dupa o ora si se prajesc in baie de ulei fierbinte.
Preparatul se serveste cald sau rece,impreuna cu Salsa Criolla.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papa Rellena" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Patti

Patti

Se fierbe soia si se da prin masina de tocat impreuna cu celelalte ingrediente, apoi se calesc bine

3 voturi    6 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Crochete cu fulgi de porumb

Crochete cu fulgi de porumb

Se amesteca toate ingredientele.Cu o lingura se ia din compozitie si se prajesc in ulei incins.

5 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

4h

0 voturi

Ingrediente

  • Papa Rellena,sunt niste cartofi umpluti,originari din Peru,dar sub alte denumiri se gasesc in toata America Latina.
  • Reteta 6 portii
  • Ingrediente pt aluat:
  • Cartofi 2 kg
  • Oua 2 buc.
  • Faina de grau 0,200kg
  • bicarbonat 1praf
  • Sare,
  • Umplutura:
  • Carne tocata de vita 0,500kg
  • oua 2 buc
  • ceapa 0,200kg
  • patrunjel si coriandru verde 2 legaturi
  • arde iuti 2 bucati
  • faina 0,050kg
  • sare,piper,boia de ardei dulce,
  • Pentru Salsa Criolla
  • ceapa 1 buc.sfecla rosie din conserva 100gr.avocado 1 buc.ardei iuti 1 buc.rosii 1 buc,oregano,ulei de masline,otet de vin. ingrediente se taie julien si se rad,se combina,se condimenteaza si se asezoneaza,formand un fel de salata.Aceasta salsa serveste drept garnitura la preparatul principal.

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv cu ficatei