Papa Rellena

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Papa Rellena,sunt niste cartofi umpluti,originari din Peru,dar sub alte denumiri se gasesc in toata America Latina.
  • Reteta 6 portii
  • Ingrediente pt aluat:
  • Cartofi 2 kg
  • Oua 2 buc.
  • Faina de grau 0,200kg
  • bicarbonat 1praf
  • Sare,piper
  • Umplutura:
  • Carne tocata de vita 0,500kg
  • oua 2 buc
  • ceapa 0,200kg
  • patrunjel si coriandru verde 2 legaturi
  • arde iuti 2 bucati
  • faina 0,050kg
  • sare,piper,boia de ardei dulce,
  • Pentru Salsa Criolla
  • ceapa 1 buc.;sfecla rosie din conserva 100gr.;avocado 1 buc.;ardei iuti 1 buc.;rosii 1 buc,oregano,ulei de masline,otet de vin.Aceste ingrediente se taie julien si se rad,se combina,se condimenteaza si se asezoneaza,formand un fel de salata.Aceasta salsa serveste drept garnitura la preparatul principal.

Mod de preparare

Aluatul se face din cartofii fierti si apoi curatati,care se zdrobesc.Acestia se amesteca cu ouale,faina si bicarbonatul,si se condimenteaza.Se framanta bine si se dau la rece pentru 2 ore,sub forma unor bile,invelite in nailon.

Umplutura se face din carne ,oua,ceapa tocata fin,usturoi,verdeata si faina.Se condimenteaza si se framanta bine,se pune in folie si se da la rece.

Dupa doua ore se scoat bilele de aluat,se ia cate una in palma,se face o adancitura si se umple cu tocatura.Se acopera bine si li se dau o forma rotunda,avand mainile umezite,se pun din nou in frigider.Se scot dupa o ora si se prajesc in baie de ulei fierbinte.

Preparatul se serveste cald sau rece,impreuna cu Salsa Criolla.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise