autor:

ILONA

» » Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: ILONA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ILONA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2009

Ingrediente
500 greame de vaci,300 grame faina ,3oua intregi,150 grame zahar,un varf de cutit de bicarbonat,coaja si zeama de la o lamaie, pliculete de zahar vanilat.

Dificultate: Redusa Timp: 30h

0 voturi

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Bicarbonatul se stinge in zeama de la lamaie.Se amesteca toate ingredientele si se lasa la dospit 2-3 ore.Din aluat se formeaza o bara si se portioneaza papanas avand o gaura la mijloc.Se prajesc in ulei incins.Se servesc calzi cu smantana deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Am batut ouale cu zaharul apoi am adaugat branza si aromele.Am adaugat apoi bicarbontul stins si

2 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor cu prune uscate

Reţetă de preparare a papanaşilor cu prune uscate

Reţetă de preparare a papanaşilor cu prune uscate 1.Prunele uscate se pun intr-un castron.Deasupra

15 voturi    11 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30h

0 voturi

Ingrediente

  • 500 greame de vaci,300 grame faina ,3oua intregi,150 grame zahar,un varf de cutit de bicarbonat,coaja si zeama de la o lamaie, pliculete de zahar vanilat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Clatite cu branza dulce si sos de vanilie la cuptor