autor:

cristina i.

» » Dulciuri diverse

Papanasi cu branza de vaci si smantana

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Ingrediente
500 gr branza de vaci,250 gr faina,2 oua,100 gr zahar,bicarbonat,zeama de lamaie,, Pentru servit: smantana,dulceata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

44 voturi

Mod de preparare

Se amesteca branza de vaci cu ouale,bicarbonatul stins cu zeama de lamaie,zahar si sare,se adauga faina si se amesteca pana ce se omogenizeaza.Se formeaza papanasii sub forma de inele si se pun la prajit in ulei incins.Se servesc fierbinti cu zahar pudra,smantana si dulceata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu branza de vaci si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
rafaello

rafaello

Se amesteca untul cu zaharul praf si cu laptele praf, se adauga napolitanele razalite. Compozitia

3 voturi    11 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Orez cu lapte cu topping de portocale

Orez cu lapte cu topping de portocale

Orezul se pune la fiert cu apa rece. Cand da in clocot se fierbe 3 minute, amestecand , se stinge

7 voturi    3 comentarii
35 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ionascu Elena , 14 mai 2015

    mmmmmm

  • Fara foto

    Runceanu Alina Cristina , 17 septembrie 2014

    Super reteata.au iesit deliciosi!

  • Fara foto

    Olaru Florin Si Loredana , 17 august 2014

    mmmmmmmmmmmm

    • Fara foto

      Irina Lupu , 17 august 2014

      a iesit un deliciu

    • Fara foto

      Marian Ingerasu , 15 ianuarie 2014

      Super reteata.au iesit deliciosi!

    • Fara foto

      Gabi Radu , 15 septembrie 2013

      bun bun acum prepar si eu multumesc mult

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Foarte frumosi, deliciosi.

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      arata super.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 09 aprilie 2010

      Si eu pregatesc asa ceva,prajiti sau fierti .

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 15 august 2009

      Eu cunosc un altfel de a face papanasi fierti in apa cu gris .

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 02 august 2009

      Arata ft bine papanasii tai,de mult timp nu am mai mancat!

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

      Nu am mai mancat de foarta multa vreme papanasi (culmea, erau in meniul de la spital!). Am observat ca au devenit o "moda culinara", ca si briosele. Nu mananc, desi arata bine, pentru ca sunt prajite. In rest, sunt ok.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

      O bunatate. Imi plac la nebunie.

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

      Foarte buni sunt. Si eu obisnuiesc sa fac. Felicitari!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Ce bine arata, felicitari!!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

      Am facut si eu bilute cum am gasit la alte retete,iar la ingrediente (inspirata din aceleasi surse) am adaugat esenta de vanilie. Un deliciu!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

44 voturi

Ingrediente

  • 500 gr branza de vaci,250 gr faina,2 oua,100 gr zahar,bicarbonat,zeama de lamaie,
  • Pentru servit: smantana,dulceata

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

11 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte frumosi, deliciosi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Chec din albusuri cu zmeura si goji