Reţetă de preparare a papanaşilor
Reţetă de preparare a papanaşilor
Se face un aluat din branza de vaci, faina, zahar, coaja de lamaie, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si zaharul vanilat.
Aluatul se lasa la dospit, dupa care din el se face o bara, se portioneaza si se formeaza papanasi, avind gaura la mijloc ( ca un inel). Acestia se prajesc in uleiul incins, la foc mic, pina se rumenesc pe ambele parti.
Se servesc calzi cu smantina deasupra.
Pofta buna!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii