Reţetă de preparare a papanaşilor ruseşti

Reţetă de preparare a papanaşilor ruseşti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg branza vaci
  • 2 oua (daca este branza tare se pot pune mai multe oua)
  • faina pt ca sa se lege aulatul
  • zahar si sare dupa gust

Mod de preparare

Amestecati inttr-un vas brnza cu ouale intregi cu zaharul si sarea iar apoi faina.Se incinge uleiul intr-o tigaie.Din compozitie se formeaza mai multi papanasi in forma de chiftele turtite. Apoi se prajesc in ulei incins pana la rumenire.Se pot servi cu miere, smantana, gem sau nutella.

POFTA BUNA!!!

приятного аппетита!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise