Reteta postata pe: 30 mai 2010
Ingrediente
1 kg branza vaci, 2 oua (daca este branza tare se pot pune mai multe oua), faina pt ca sa se lege aulatul, zahar si sare dupa gust
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
Mod de preparare
Amestecati inttr-un vas brnza cu ouale intregi cu zaharul si sarea iar apoi faina.Se incinge uleiul intr-o tigaie.Din compozitie se formeaza mai multi papanasi in forma de chiftele turtite. Apoi se prajesc in ulei incins pana la rumenire.Se pot servi cu miere, smantana, gem sau nutella.
POFTA BUNA!!!
приятного аппетита!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor ruseşti" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
ana , 02 iunie 2010
mersi!