autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor ruseşti

Autor: anamanole10 (Bucatar sef)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 30 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamanole10 (Bucatar sef)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 30 mai 2010

Ingrediente
1 kg branza vaci, 2 oua (daca este branza tare se pot pune mai multe oua), faina pt ca sa se lege aulatul, zahar si sare dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Amestecati inttr-un vas brnza cu ouale intregi cu zaharul si sarea iar apoi faina.Se incinge uleiul intr-o tigaie.Din compozitie se formeaza mai multi papanasi in forma de chiftele turtite. Apoi se prajesc in ulei incins pana la rumenire.Se pot servi cu miere, smantana, gem sau nutella.



POFTA BUNA!!!

приятного аппетита!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor ruseşti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pasca cu branza dulce si stafide

Pasca cu branza dulce si stafide

350g faina 3 albusuri spuma o jumatate cana de zahar pudra 8 linguri de ulei de framantat la final 1

24 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Souffle de caise

Souffle de caise

- pasăm caisele cu blenderul - răzuim coaja de la jumătate de lămâie - separăm albușurile

6 voturi    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana , 02 iunie 2010

    mersi!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte gustosi!

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg branza vaci
  • 2 oua (daca este branza tare se pot pune mai multe oua)
  • faina pt ca sa se lege aulatul
  • zahar si sare dupa gust

Raporteaza reteta

ana

mersi!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu crema Chantilly si sos de ciocolata