autor:

Fara foto

» » Aperitive

papanasi cu carne

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2010

Ingrediente
500 gr Faina, 10 gr Sare, 200 ml Apa, 500 gr Carne tocata, Telina, Piper, Ulei, Maggi Secretul Gustului Intensavor, 50 gr Pasta de tomate

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se face un aluat din 500 g faina apa si sare. Se imparte in bucati mici care se umplu cu carne tocata amestecata cu telina rasa fin, piper, Maggi Secretul Gustului Intensavor si o lingura ulei. Intr-o cratita se pune la fiert apa cu sare, cand clocoteste se pun pe rand papanasii, cand se ridica la suprafata se pun pe un platou. Se servesc cu sos picant. Sosul picant se preparare asa 3 linguri pasta de tomate, piper, Maggi Secretul Gustului Intensavor, ulei. Se pun intr-o tigaie uleiul si piper se calesc un pic se adauga pasta de tomate, si o ceasca de apa, se lasa sa dea intr-un clocot si se pun peste papanasi. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "papanasi cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob din organe de ied

Drob din organe de ied

Se pue carnea de ied si organel sa fiarba intr-o oala icapatoare,cu capacul pus,impreuna cu o foie

5 voturi    5 comentarii
2h 15 min
Aperitive cu carne
Aperitive haioase din mezeluri si legume

Aperitive haioase din mezeluri si legume

Pt.masinuta din mezeluri: se aseaza baza dintr-o felie de paine si o felie de cascaval.peste ele

12 voturi    13 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Foarte gustosi!

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 gr Faina
  • 10 gr Sare
  • 200 ml Apa
  • 500 gr Carne tocata
  • Telina
  • Piper
  • Ulei
  • Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 50 gr Pasta de tomate

Raporteaza reteta

ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte gustosi!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crenvurşti in aluat de foietaj