Ingrediente
500 gr Faina, 10 gr Sare, 200 ml Apa, 500 gr Carne tocata, Telina, Piper, Ulei, Maggi Secretul Gustului Intensavor, 50 gr Pasta de tomate
Dificultate: Ridicata | Timp: 1h 20 min
1 vot
Mod de preparare
Se face un aluat din 500 g faina apa si sare. Se imparte in bucati mici care se umplu cu carne tocata amestecata cu telina rasa fin, piper, Maggi Secretul Gustului Intensavor si o lingura ulei. Intr-o cratita se pune la fiert apa cu sare, cand clocoteste se pun pe rand papanasii, cand se ridica la suprafata se pun pe un platou. Se servesc cu sos picant. Sosul picant se preparare asa 3 linguri pasta de tomate, piper, Maggi Secretul Gustului Intensavor, ulei. Se pun intr-o tigaie uleiul si piper se calesc un pic se adauga pasta de tomate, si o ceasca de apa, se lasa sa dea intr-un clocot si se pun peste papanasi. Pofta buna.
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 13 mai 2010
Foarte gustosi!