autor:

Marian

» » Aluaturi si Foietaje

Papanasi cu dulceata de fragute

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2012

Ingrediente
1 kg branza de vaci, 600 g faina, 100 g gris, 100 g zahar, 6 oua, 50 g zahar pudra, 500 ml smantana, 1 plic de praf de copt, dulceata de fragute, ulei de floarea soarelui

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se formeaza bilute din aluat si se pun la prajit la foc mic in circa 250-300 ml de ulei. Dupa ce s-au prajit se scot pe farfurie si se servesc, calde cu smantana amestecata bine cu zahar pudra si dulceata de fragute!
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu dulceata de fragute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Taitei

Taitei

Intr-un castron,ouale se bat(electric sau manual),pina cind fac spuma;daca se bat manual,e bine sa

7 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sfintisori (mucenici) moldovenesti, editia  2011

Sfintisori (mucenici) moldovenesti, editia 2011

Pentru ca miine e sarbatoarea Sf. 40 de Mc. din Sevastia, ca in fiecare an, de 8 martie fac sfintisori

14 voturi    13 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Dan65

    Dan65 (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2012

    Hmmmmm arata fantastic si cred ca sunt la fel de gustosi.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2012

    Deliciosi!*****

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaci
  • 600 g faina
  • 100 g gris
  • 100 g zahar
  • 6 oua
  • 50 g zahar pudra
  • 500 ml smantana
  • 1 plic de praf de copt
  • dulceata de fragute
  • ulei de floarea soarelui

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

35 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

34 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Dan65 (Chef de cuisine)

Hmmmmm arata fantastic si cred ca sunt la fel de gustosi.

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte (ca la nord)