autor:

Marian

» » Aluaturi si Foietaje

Papanasi cu dulceata de fragute

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2012

Ingrediente
1 kg branza de vaci, 600 g faina, 100 g gris, 100 g zahar, 6 oua, 50 g zahar pudra, 500 ml smantana, 1 plic de praf de copt, dulceata de fragute, ulei de floarea soarelui

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se formeaza bilute din aluat si se pun la prajit la foc mic in circa 250-300 ml de ulei. Dupa ce s-au prajit se scot pe farfurie si se servesc, calde cu smantana amestecata bine cu zahar pudra si dulceata de fragute!
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu dulceata de fragute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Crantanele cu sunca

Crantanele cu sunca

Lasati sa se decongeleze aluatul, desfaceti foaia, intindeti branza, asezati feliile de sunca, rulati

25 voturi    18 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Coronita cu nuca si cacao

Coronita cu nuca si cacao

Pentru o reusita a cozonacului este bine ca toate ingredientele (mai putin laptele si untul) sa fie

0 voturi    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Dan65

    Dan65 (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2012

    Hmmmmm arata fantastic si cred ca sunt la fel de gustosi.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2012

    Deliciosi!*****

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaci
  • 600 g faina
  • 100 g gris
  • 100 g zahar
  • 6 oua
  • 50 g zahar pudra
  • 500 ml smantana
  • 1 plic de praf de copt
  • dulceata de fragute
  • ulei de floarea soarelui

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

35 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

34 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Dan65 (Chef de cuisine)

Hmmmmm arata fantastic si cred ca sunt la fel de gustosi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PLACINTE CU VARZA