autor:

Marian

» » Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2012

Ingrediente
1 kg branza de vaci, 600 g faina, 100 g gris, 100 g zahar, 6 oua, 50 g zahar pudra, 500 ml smantana, 1 plic de praf de copt, dulceata de fragute, ulei de floarea soarelui

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se formeaza bilute din aluat si se pun la prajit la foc mic in circa 250-300 ml de ulei. Dupa ce s-au prajit se scot pe farfurie si se servesc, calde cu smantana amestecata bine cu zahar pudra si dulceata de fragute!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Amestecam branza cu sarea si zaharul, adaugam pe rand ouale, smantana, vanilia, iar la urma faina

7 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Intr-o tigaie non-aderenta topim untul( incalzim uleiul) , adaugam cele 200 g gris.Se poate folosi

5 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Dan65

    Dan65 (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2012

    Hmmmmm arata fantastic si cred ca sunt la fel de gustosi.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2012

    Deliciosi!*****

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1 kg branza de vaci
  • 600 g faina
  • 100 g gris
  • 100 g zahar
  • 6 oua
  • 50 g zahar pudra
  • 500 ml smantana
  • 1 plic de praf de copt
  • dulceata de fragute
  • ulei de floarea soarelui

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

38 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

35 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Dan65 (Chef de cuisine)

Hmmmmm arata fantastic si cred ca sunt la fel de gustosi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Saleuri cu cascaval si chimen