autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Dulciuri diverse

Papanasi din branza de vaci prajiti

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
-400 g branza de vaci, -3 oua, -150 g faina, -100 g zahar, -1 lingurita rasa bicarbonat, -ulei sau unt

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

84 voturi

Mod de preparare

Se da branza prin sita, se amesteca cu zaharul, faina in care s-a amestecat bicarbonatul si cu ouale. Se amesteca totul bine pana se obtine o pasta omogena. Se fac papanasi rotunzi, care se dau prin faina sau prin pesmet si se prajesc in unt sau ulei, la foc mic, ca sa-i patrunda bine caldura si sa fie copti si inauntru. Se pudreaza cu zahar si se servesc. Se pot servi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi din branza de vaci prajiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu capsiuni

Tarta cu capsiuni

Mod de preparare: Crusta: Se incorporeaza faina cu untul, cu ajutorul degetelor pana cand compozitia

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Chec alb negru

Chec alb negru

Intii se ung 2 tavi lunguiete cu putin unt si se tapeteaza cu faina. compozitia alba.-Se bate

5 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cornel Stroie , 29 decembrie 2013

    acum ii pregatesc

  • Fara foto

    Mihaela Anamaria Marian , 06 octombrie 2013

    sper sa iasa

  • Fara foto

    Cata Vale , 07 septembrie 2013

    asta incerc sa fac sper sa reusesc mersi mult de reteta.

    • Fara foto

      Achilaritei Costel-Nicoleta , 31 august 2013

      asta incerc sa fac acum.sper sa-mi iasa. pofta buna tuturor.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

84 voturi

Ingrediente

  • -400 g branza de vaci
  • -3 oua
  • -150 g faina
  • -100 g zahar
  • -1 lingurita rasa bicarbonat
  • -ulei sau unt

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Napolitana cu cocos