Se pune laptele batut la fiert cu 5 linguri de zahar.
Cand clocoteste se adauga grisul in ploaie ( asa cum preparati grisul cu lapte!) .Lasati pe plita pana se fierbe grisul si este putin mai tare . Cand s-a terminat de fiert grisul se inmoaie o lingura intr-o cana cu apa si cu lingura umeda se ia din gris si se da prin pesmetul care l-ati preparat in prealabil asa : se pune intr-o cratita putin ulei , cand s-a incins uleiul se adauga pesmetul,se prajeste putin apoi se adauga zaharul .
Se servesc calzi sau reci !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii