autor:

ANGELA

» » Dulciuri diverse

Papanasi din lapte batut

Autor: ANGELA (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANGELA (Maestru bucatar)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
0,500 litru lapte batut, gris, zahar, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune laptele batut la fiert cu 5 linguri de zahar.
Cand clocoteste se adauga grisul in ploaie ( asa cum preparati grisul cu lapte!) .Lasati pe plita pana se fierbe grisul si este putin mai tare . Cand s-a terminat de fiert grisul se inmoaie o lingura intr-o cana cu apa si cu lingura umeda se ia din gris si se da prin pesmetul care l-ati preparat in prealabil asa : se pune intr-o cratita putin ulei , cand s-a incins uleiul se adauga pesmetul,se prajeste putin apoi se adauga zaharul .
Se servesc calzi sau reci !
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi din lapte batut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec cu ciocolata

Chec cu ciocolata

Se incalzeste cuptorul la 180 g C si se tapeteaza cu unt si faina/ hartie de copt o forma de chec. Intr-un

4 voturi    5 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tarta cu capsuni si caise

Tarta cu capsuni si caise

Se bat ouale cu praful de sare si zaharul foarte bine,apoi se adauga margarina si mirodeniile,iar

7 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nicoleta Pecina , 08 octombrie 2014

    aceasta reteta este o idee buna si pt mamici

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Pare bun !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 0,500 litru lapte batut
  • gris
  • zahar
  • pesmet

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Pare bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Chec cu mac si visine