autor:

ANGELA

» » Dulciuri diverse

Papanasi din lapte batut

Autor: ANGELA (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANGELA (Maestru bucatar)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
0,500 litru lapte batut, gris, zahar, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune laptele batut la fiert cu 5 linguri de zahar.
Cand clocoteste se adauga grisul in ploaie ( asa cum preparati grisul cu lapte!) .Lasati pe plita pana se fierbe grisul si este putin mai tare . Cand s-a terminat de fiert grisul se inmoaie o lingura intr-o cana cu apa si cu lingura umeda se ia din gris si se da prin pesmetul care l-ati preparat in prealabil asa : se pune intr-o cratita putin ulei , cand s-a incins uleiul se adauga pesmetul,se prajeste putin apoi se adauga zaharul .
Se servesc calzi sau reci !
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi din lapte batut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tiramisu cu piure de zmeura

Tiramisu cu piure de zmeura

Pentru piureul de zmeura Punem zmeura intr.un bol mai inalt si pasam pentru a obtine un piure. Dam

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Clatite cu gem si topping

Clatite cu gem si topping

Ouale se bat cu zaharul,laptele, uleiul, zaharul vanilat se amesteca bine apoi se adauga apa minerala.Se

4 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nicoleta Pecina , 08 octombrie 2014

    aceasta reteta este o idee buna si pt mamici

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Pare bun !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 0,500 litru lapte batut
  • gris
  • zahar
  • pesmet

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Pare bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gaufres