autor:

ANGELA

» » Dulciuri diverse

Papanasi din lapte batut

Autor: ANGELA (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANGELA (Maestru bucatar)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
0,500 litru lapte batut, gris, zahar, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune laptele batut la fiert cu 5 linguri de zahar.
Cand clocoteste se adauga grisul in ploaie ( asa cum preparati grisul cu lapte!) .Lasati pe plita pana se fierbe grisul si este putin mai tare . Cand s-a terminat de fiert grisul se inmoaie o lingura intr-o cana cu apa si cu lingura umeda se ia din gris si se da prin pesmetul care l-ati preparat in prealabil asa : se pune intr-o cratita putin ulei , cand s-a incins uleiul se adauga pesmetul,se prajeste putin apoi se adauga zaharul .
Se servesc calzi sau reci !
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi din lapte batut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Negresa cu mascarpone si dulce de leche

Negresa cu mascarpone si dulce de leche

Topim untul partial,apoi il mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si

1 vot    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Dulceata de prune

Dulceata de prune

Se spala bine prunele si se decojesc. Se taie in bucati mai mici, se pun intr-o cratita mare si se

1 vot    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nicoleta Pecina , 08 octombrie 2014

    aceasta reteta este o idee buna si pt mamici

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Pare bun !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 0,500 litru lapte batut
  • gris
  • zahar
  • pesmet

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Pare bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Ciocolata de casa