autor:

ANGELA

» » Dulciuri diverse

Papanasi din lapte batut

Autor: ANGELA (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANGELA (Maestru bucatar)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
0,500 litru lapte batut, gris, zahar, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune laptele batut la fiert cu 5 linguri de zahar.
Cand clocoteste se adauga grisul in ploaie ( asa cum preparati grisul cu lapte!) .Lasati pe plita pana se fierbe grisul si este putin mai tare . Cand s-a terminat de fiert grisul se inmoaie o lingura intr-o cana cu apa si cu lingura umeda se ia din gris si se da prin pesmetul care l-ati preparat in prealabil asa : se pune intr-o cratita putin ulei , cand s-a incins uleiul se adauga pesmetul,se prajeste putin apoi se adauga zaharul .
Se servesc calzi sau reci !
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi din lapte batut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Branzoici

Branzoici

Faina o cernem si o asezam intr-un vas . Laptele il incalzim putin, punem un pic de sare, zaharul

13 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cum se face coliva

Cum se face coliva

Cum se face coliva 1.Curatam arpacasul si il spalam in 9 ape. 2.In a zecea apa punem un varf de

8 voturi    3 comentarii
4h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nicoleta Pecina , 08 octombrie 2014

    aceasta reteta este o idee buna si pt mamici

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Pare bun !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 0,500 litru lapte batut
  • gris
  • zahar
  • pesmet

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Pare bun !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Pasca cu branza