PAPANASI FIERTI

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g de branza de vaci
  • - 2 oua intregi
  • - 3 linguri de gris
  • - 3 linguri de faina
  • - un praf de sare
  • - ulei pentru prajit
  • - smantana pentru servit.

Mod de preparare

Se framanta bine branza pana devine o pasta, se amesteca cu ouale, grisul, faina si un praf de sare. Se iau din compozitie cu lingura gramajoare, se rotunjesc intre palme, se aplatizeaza si se pun la fiert in apa clocotita putin sarata.

Se fierb pana ce se ridica la suprafata. Se scot cu spumiera si se pun intr-o tigaie de teflon cu putin ulei. Se lasa sa se rumeneasca, dupa care se pun in farfurie si se servesc cu smantana si/sau dulceata deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise