Se framanta bine branza pana devine o pasta, se amesteca cu ouale, grisul, faina si un praf de sare. Se iau din compozitie cu lingura gramajoare, se rotunjesc intre palme, se aplatizeaza si se pun la fiert in apa clocotita putin sarata.
Se fierb pana ce se ridica la suprafata. Se scot cu spumiera si se pun intr-o tigaie de teflon cu putin ulei. Se lasa sa se rumeneasca, dupa care se pun in farfurie si se servesc cu smantana si/sau dulceata deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii