autor:

Daniela_Gherca

» » Dulciuri diverse

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2016

Ingrediente
400 g branza de vaci, un praf de sare, 2 linguri smantana, 2 plicuri zahar vanilat, 2 oua, 50-80 g zahar in fuctie cat de dulce va place, faina cat sa putem amesteca cu telul in compozitie cca.150g, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Amestecam branza cu sarea si zaharul, adaugam pe rand ouale, smantana, vanilia, iar la urma faina si amestecam cu telul, pana obtinem o compozitie usor moale si abia putem trece cu telul prin ea.





Intr-o tigaie punem ulei la incins, iar cu o lingura luam din compozitie, le asezam in tigaie si facem cercuri cu dosul lingurii pentru a nu iesi foarte groase.





Prajim papanasii pe ambele parti si le scoatem pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei.





Noi le-am servit cu zahar pudra, dar daca le faceti mai dulci puteti servi cu smantana, iar daca nu le doriti asa dulci se pot servi cu ciocolata topita, gem, dulceata sau cu ce va place!





Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Branza se amesteca cu zaharul si bicarbonatul. Se incorporeaza

3 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Branza se amesteca cu zaharul, esentele, grisul, oul si faina. Se amesteca ingredientele cu un

8 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 400 g branza de vaci
  • un praf de sare
  • 2 linguri smantana
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 oua
  • 50-80 g zahar in fuctie cat de dulce va place
  • faina cat sa putem amesteca cu telul in compozitie cca.150g
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela_Gherca
Toba de pui

Toba de pui

Taiem pulpele si pieptul fasii lungi si subtiri le condimendam cu boia dulce, usturoi granule( se

20 voturi    3 comentarii
1h
Retete de Pasti
Tort la metru cu glazura de lamaie

Tort la metru cu glazura de lamaie

Pentru aluat: Separam ouale, batem albusurile cu praful de sare si zaharul, adaugam treptat cate

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Drob de pui

Drob de pui

Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert

10 voturi    2 comentarii
2h
Retete de Pasti
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Clatite cu buline Clatite cu buline

Într-un bol vom pune făină, adăugăm sarea și amestecăm. Peste acestea punem ouăle după care continuăm să amestecăm

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Gem asortat din piersici, caise si nectarine Gem asortat din piersici, caise si nectarine

Se spală piersicile, caisele și nectarinele. Fructele mele au fost răscoapte, iar pielița s-a deshidratat ușor, așa că am ales

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Cornulete in doua culori