autor:

Daniela_Gherca

» » Dulciuri diverse

Papanasi la tigaie cu lingura

Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2016

Ingrediente
400 g branza de vaci, un praf de sare, 2 linguri smantana, 2 plicuri zahar vanilat, 2 oua, 50-80 g zahar in fuctie cat de dulce va place, faina cat sa putem amesteca cu telul in compozitie cca.150g, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Amestecam branza cu sarea si zaharul, adaugam pe rand ouale, smantana, vanilia, iar la urma faina si amestecam cu telul, pana obtinem o compozitie usor moale si abia putem trece cu telul prin ea.


Intr-o tigaie punem ulei la incins, iar cu o lingura luam din compozitie, le asezam in tigaie si facem cercuri cu dosul lingurii pentru a nu iesi foarte groase.


Prajim papanasii pe ambele parti si le scoatem pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei.


Noi le-am servit cu zahar pudra, dar daca le faceti mai dulci puteti servi cu smantana, iar daca nu le doriti asa dulci se pot servi cu ciocolata topita, gem, dulceata sau cu ce va place!


Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi la tigaie cu lingura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite... a la Ramona

Clatite... a la Ramona

Se amesteca toate ingedientele intr-un bol, cu ajutorul telului pentru mamaliga. Compozitia trebuie

0 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Eu folosesc robotul de bucatarie care imi este foarte util la bomboanele Raffaello.Asa ca in vasul

9 voturi    1 comentariu
25 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 400 g branza de vaci
  • un praf de sare
  • 2 linguri smantana
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 oua
  • 50-80 g zahar in fuctie cat de dulce va place
  • faina cat sa putem amesteca cu telul in compozitie cca.150g
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela_Gherca
Toba de pui

Toba de pui

Taiem pulpele si pieptul fasii lungi si subtiri le condimendam cu boia dulce, usturoi granule( se

18 voturi    2 comentarii
1h
Retete de Pasti
Tort la metru cu glazura de lamaie

Tort la metru cu glazura de lamaie

Pentru aluat: Separam ouale, batem albusurile cu praful de sare si zaharul, adaugam treptat cate

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Drob de pui

Drob de pui

Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert

8 voturi    1 comentariu
2h
Retete de Pasti
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Scovergi