Bicarbonatul se stinge in branza dulce, se adauga esenta si oualele se framanta bine. Se adauga faina cat cuprinde (aluatul sa nu fie prea tare, cat sa se lipeasca de maini putin) si dupa ce se framanta bine aluatul se lasa circa 15-30 minute acoperit. Inainte de a lua din aluat se ung mainile cu ulei, sa nu se lipeasca aluatul de maini. Se formeaza cerculete si se pun la prajit in ulei incins. Se pot servi simple sau cu smantana si gem.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii