autor:

Fara foto

» » Prajituri

Reţetă de preparare a papanaşilor

Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Predescu Stela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 decembrie 2009

Ingrediente
250 de grame de brinza de vaci,, 2 oua,, 3 linguri de gris,, sare,, 1 lingura de faina,, 2 linguri de unt,, 1 lingura de pesmet,, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

15 voturi

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Se freaca intr-un castron brinza de vaci cu ouale, grisul si sarea. Se amesteca bine, sa fie compozitia potrivit de tare. Se ia cu lingura din ea, se aseaza in tigaie in forma rotunda si se prajesc pe ambele parti. Se servesc fierbinti cu zahar vanilat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Intr-un bol punem branza, ouale, zaharul si le mixam la viteza nu foarte mare. Adaugam grisul, zaharul

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor  Se amestecă brânza de vaci mărunţită bine cu

4 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Foarte buni! deliciosi!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

    Imi plac tare mult...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

      mmm ce buni sunt!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

15 voturi

Ingrediente

  • 250 de grame de brinza de vaci,
  • 2 oua,
  • 3 linguri de gris,
  • sare,
  • 1 lingura de faina,
  • 2 linguri de unt,
  • 1 lingura de pesmet,
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Predescu Stela
Salata arici

Salata arici

Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata

6 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada de carne

Rulada de carne

Se curata muschiul de pielite si se sterge cu un servet umed, se taie in lungime se bate usor, dandu-i

3 voturi    1 comentariu
4h 30 min
Aperitive cu carne
Ciorba de porc cu tarhon

Ciorba de porc cu tarhon

Carnea se spala si se taie bucati, zarzavatul se taie si el . Se pune carnea la fiert, se indeparteaza

2 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Guguluf cu ciocolata Guguluf cu ciocolata

Procedam asa : mixam galbenusurile cu zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat; albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Placinta cu mere