Papara cu rosii oua si salam

Curatam rosiile de coaja si le taiem marunt.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Papara cu rosii oua si salam

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 gr salam uscat
  • 1/2 lingura unt
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper
  • 2 rosii

Mod de preparare

Papara, omleta zdrente sau ouale zdrentuite sunt unul si acelasi preparat. Se pot face insa multe combinații, iata una dintre ele, numai buna pentru mic dejun.

Curatam rosiile de coaja si le taiem marunt.

Punem ulei si untul in tigaie, adaugam rosiie taiate si lasam 2 minute, taiem si salamul uscat si adaugam peste rosii. Amestecam continuu. Batem oualele cu sare si piper si le adaugam peste rosii si salam si amestecam continuu, timp de 3-4 minute, pana se rumeneste bine.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise