Reteta postata pe: 21 februarie 2010
Ingrediente
350g pappardelle proaspete(paste fainoase in forma de pamblica), 200g carne de manzat, 2 carnaciori semi afumati, sare si piper dupa gust, 400ml suc de rosii, oregano, busuioc-optional-, 2 linguri ulei de masline
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Intr-o tigaie woc se pune uleiul la incins,se taie carnea cubulete si se pune la prajit.Se adauga carnaciorii taiati rondele si se adauga peste carne.Se lasa putin sa se rumeneasca,apoi se adauga sucul de rosii si se condimenteaza dupa gust.Se lasa la foc mic pan ce sosul s-a ingrost.Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.Se servesc fierbinti impreuna cu sosul de carne si rosii.Cine doreste poate adauga si putin parmezan ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pappardelle cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. .
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie
10 voturi
0 comentarii
25 min
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot).
Sunculita
8 voturi
8 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
flori de piatra (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010
Foarte gustos.Imi place prezentarea.
vera (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010
Bune,pappardelle cu sos de rosii..delicioase... Frumos prezentate!
Alice85 (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010
Trebuie sa fie deliciosi.
mac myra (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010
Delicios,imi plac mult ...........
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010
Interesantă reţetă, Silvioara!