autor:

Varadi Silvia

» » Paste si pizza

Pappardelle cu carne si sos de rosii

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 februarie 2010

Ingrediente
350g pappardelle proaspete(paste fainoase in forma de pamblica), 200g carne de manzat, 2 carnaciori semi afumati, sare si piper dupa gust, 400ml suc de rosii, oregano, busuioc-optional-, 2 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie woc se pune uleiul la incins,se taie carnea cubulete si se pune la prajit.Se adauga carnaciorii taiati rondele si se adauga peste carne.Se lasa putin sa se rumeneasca,apoi se adauga sucul de rosii si se condimenteaza dupa gust.Se lasa la foc mic pan ce sosul s-a ingrost.Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.Se servesc fierbinti impreuna cu sosul de carne si rosii.Cine doreste poate adauga si putin parmezan ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pappardelle cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete cu brânză feta

Spaghete cu brânză feta

(2 porții) Pentru început se fierb spaghetele conform indicaților de pe ambalaj. Feta

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Pizza cu blat din fulgi de ovaz

Pizza cu blat din fulgi de ovaz

Blatul il faci in functie de tava in care vei coace pizza. Eu am avut o tava ovala din sticla termorezistenta

1 vot    4 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte buna mancarea, arata tare bine!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Arata minunat!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Hmmm,ce bune sunt...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Foarte gustos.Imi place prezentarea.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

      Bune,pappardelle cu sos de rosii..delicioase... Frumos prezentate!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

      Trebuie sa fie deliciosi.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

      Delicios,imi plac mult ...........

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

      Interesantă reţetă, Silvioara!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 350g pappardelle proaspete(paste fainoase in forma de pamblica)
  • 200g carne de manzat
  • 2 carnaciori semi afumati
  • sare si piper dupa gust
  • 400ml suc de rosii
  • oregano
  • busuioc-optional-
  • 2 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna mancarea, arata tare bine!

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fusili cu sos de rosii si busuioc