autor:

Anonim

» » Aperitive

papricas cu carne si cartofi natur

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, ceapa, faina, boia de ardei dulce, smantana, sare, cartofi natur

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea de pui si ceapa se inabusa in 150 ml de ulei cu 150 ml de apa. Se acopera vasul si se fierbe inabusit. Cand carnea e aproapte inabusita , se adauga boia, faina dizolvata in apa rece , sare , continuand fierberea cca 10 min. Se adauga smantana si se fierb impreuna 10-15 min ; se scot bucatile de carne si se paseaza sosul pe acestea.
Daca ti-a placut reteta noastra "papricas cu carne si cartofi natur" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Clatite cu carne

Clatite cu carne

Curatati si taiati marunt ceapa, puneti-o la calit in 3 linguri de ulei, adaugati dupa cetva minute

18 voturi    5 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

"Sambusek" cu carne-specific arabesti

Se pune la incins intr-o tigaie anti aderenta uleiul de masline si se caleste ceapa 2-3 minute, apoiu

11 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de pui
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • boia de ardei dulce
  • smantana
  • sare
  • cartofi natur

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta taraneasca cu carne de porc