Reteta postata pe: 01 ianuarie 2014
Ingrediente
7-8 cartofi, 2 cepe, 4 rosii, 2 ardei kapia, 1 morcov, 2 lingurite boia dulce, 2-3 frunze de dafin, ulei, 2-3 linguri pasta de rosii, patrunjel verde, sare, piper macinat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Taiem ceapa marunt ,ardeiul fasii mai mari si morcovul rondele.Intr-o tigaie mai inalta in care incingem niste ulei punem la calit toate aceste legume.In timp ce calim legumele ne ocupam de rosii.................le decojim ,le taiem marunt si apoi le adaugam si pe ele in tigaie.Condimentam cu sare si piper,adaugam boiaua ,frunzele de dafin si o cana cu apa Amestecam ,acoperim cu un capac si lasam la fiert circa 10 min.Intre timp curatam cartofii, ii spalam , ii taiem in bucati mai mari dupa care ii adaugam si pe ei in tigaie.Acoperim totul cu apa si potrivim de sare si piper.Dupa circa 10 min adaugam si bulionul si lasam apoi sa scada sosul.
Am servit asezonat cu patrunjel verde si castraveciori murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu cartofi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Preparare: Taiem cartofii in 4-6 depinde de marimea cartofului, tocam ceapa si ardeiul. Intr-o cratita
60 voturi
15 comentarii
1h
Se curata ardeii si se taie cubulete, la fel si rosia. Ceapa se taie solzisori. Cartofii curatati
19 voturi
3 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate