Se curata ardeii si se taie cubulete, la fel si rosia. Ceapa se taie solzisori. Cartofii curatati se taie in lungime si carnatul rotocoale( daca este prea gros se mai taie in doua)
Se pune la calit ceapa, ardeii si rosia si se lasa putin sa se inmoaie.Adaugam carnatii , pasta de ardei , usturoiul ( facultativ)amestecam si lasam inca 2 minute pe foc. Se adauga cartofii si apa pina trece de nivelul cartofilor.Se pune sarea si piperul necesar.Lasam sa fiarba acoperit pina ce incep cartofii sa se sfarme.
La servire adaugam patrunjel verde tocat, deasupra.
Pofta buna !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii