Spalam bine carnea, o portionam si o prajim in untura intorcand-o pana o rumenim bine pe toate partile.Cand carnea e gata o scoatem intr-un vas separat.Punem la prajit in tigaia cu untura in care am prajit carnea, ceapa taiata marunt pana se inmoaie si isi schimba culoarea . Adaugam usturoiul si bulionul , inmultit cu 1 L apa, dam cateva clocote, saram, piperam , prafuim cu boia si punem in acest sos carnea. Lasam totul sa fiarba la foc mic 1 ora pentru a fragezi bucatile de miel.Pofta buna !!!, CUGETARE : Scopul vietii tale il atingi prin implinirea sarcinelor din fiecare zi (F.HEBBEL)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii