Papricas de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Papricas de pui

Ingrediente

  • (pentru 2 portii)
  • -o pulpa de pui
  • -1 ceapa
  • -1 jumatate cubulet de pui
  • -sare,piper,boia
  • -1 lingura faina
  • -5 linguri lapte

Mod de preparare

Se caleste carnea,cam 5 minute,pana isi schimba culoarea,apoi se adauga ceapa si se caleste si ea putin,cand ceapa si-a schimbat culoarea,adaugam putina boia si apoi punem apa pana acoperim carnea. Lasam sa fiarba, la foc mic. Daca e nevoie mai punem apa,cand carnea e fiarta, facem un amestec din lapte si lingura de faina,dar amestecam bine ca sa iasa frumos. Dar cand punem amestecul sa nu fie mukta apa,mai lasam sa dea in clocot pana se ingroasa, adaugam cubuletul, piper, patrunjel si daca mai e nevoie sare. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise