Se caleste carnea,cam 5 minute,pana isi schimba culoarea,apoi se adauga ceapa si se caleste si ea putin,cand ceapa si-a schimbat culoarea,adaugam putina boia si apoi punem apa pana acoperim carnea. Lasam sa fiarba, la foc mic. Daca e nevoie mai punem apa,cand carnea e fiarta, facem un amestec din lapte si lingura de faina,dar amestecam bine ca sa iasa frumos. Dar cand punem amestecul sa nu fie mukta apa,mai lasam sa dea in clocot pana se ingroasa, adaugam cubuletul, piper, patrunjel si daca mai e nevoie sare. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii