Carnea de pui se portioneaza si se spala bine.Conopida se rupe in buchetele si se spala( eu am avut-o fiarta).
Legumele se spala si se taie marunt apoi se pun la calit in ulei.Se adauga pasta de ardei si bucatile de carne si se pune deasupra apa pina la nivelul carnii.Se adauga sare si piper si se lasa sa fiarba bine. Cind e aproape fiarta carnea se adauga conopida si se mai lasa sa fiarba 5 minute. Cind sunt toate fierte se adauga verdeata tocata deasupra...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii