autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Papricas de pui cu galuste

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
Un pui transat, 2 oua, 3 linguri cu varf faina, ceapa, ardei gras( sau pasta), patrunjel verde, smantana ( optional), sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

24 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie splzisori si se caleste in putin ulei.Se adauga fasiile ( pasta) de ardei, piperul, bucatile mici de carne si sare.Se pune o cana cu apa si se acopera cu un capac sa fiarba.
Intre timp de fac galustele din doua oua batute bine faina , 2 linguri ulei si apa cit cuprinde ca sa iasa un aluat mai gros decit smantana.
Se pune apa cu sare la fiert si cind clocoteste se rup galustele cu o lingura.
Se lasa sa fiarba galustele apoi se lasa acoperite 10 minute sa se odihneasca.
Patrunjelul se toaca marunt si se pune peste tocanita de pui fiarta.
Pe farfurie se pun galustele strecurate si limpezite cu un jet de apa apoi carnea cu sos peste. Daca doriti se poate adauga smantana.
Ceapa se taie splzisori si se caleste in putin ulei.Se adauga fasiile ( pasta) de ardei, piperul, bucatile mici de carne si sare.Se pune o cana cu apa
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Parlim bucatile de carne pe flacara aragazului, le spalam bine si pulpele le taiem in doua, adica

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

-Se curăță, se spală bine carnea (eu am dezosat pieptul și i-am înlăturat pielea), se

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • husni

    husni (Chef de cuisine):

    Azi,am facut,papricasul,Sidy.E f.bun,dar incomplet;n-am avut timp sa fac galuste.Am facut paste. Dar reteta ta,Sidy,e super.Ceapa verde,i-a dat o aroma f.buna.Eu,am pus ceapa verde,in acelasi timp cu smintina;am lasat apoi doar vreo 2 clocote.

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Elga89

    Elga89 (Chef de cuisine) , 24 decembrie 2010

    Ce bun! Uitasem cat de bun e.... Multam!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iunie 2010

    E o bunatate !

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

    Una dintre mancarurile preferate ale copilariei mele...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      O bunatate,draga Sidy.Papricas ca la Alba-Iulia,nu am mancat niciodata asa de bun,mai ales ca era facut in ceaun mare.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Azi,am facut,papricasul,Sidy.E f.bun,dar incomplet;n-am avut timp sa fac galuste.Am facut paste. Dar reteta ta,Sidy,e super.Ceapa verde,i-a dat o aroma f.buna.Eu,am pus ceapa verde,in acelasi timp cu smintina;am lasat apoi doar vreo 2 clocote. Sidy,la reteta de maqlube,ti-am raspuns,despre oala de lut.

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Mmmmmmm ,ce bun ! Ma uitam la retete;saptamina asta,vreau sa fac papricas de pui si cautam o reteta putin diferita de a mea.Am gasit-o pe asta,Sidy.Mi-a placut ideea cu ceapa verde(din poza).Am niste ceapa verde;deci voi pune. Am salvat-o.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Bun,bun, eu fac galustele doar din oua cu faina si un pic de sare,le fierb in apa si le adaug in papricas.

    • Fara foto

      super , 10 iunie 2009

      Super, este foate buna.

    • ELENA

      ELENA (Chef de cuisine) , 25 mai 2009

      Super bun papricasul, chiar acum l-am terminat si este de minune.

    • nasea alina

      nasea alina (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2009

      Asa prepar si eu-fara ulei la galuste. Dar eu le fierb direct in sos. Nu-mi bat capul, stiu ca papricasul si gulasul se prepara in functie de placere. Aha! Eu pun boia dulce si sos de rosii+putin zahar.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

24 voturi

Ingrediente

  • Un pui transat
  • 2 oua
  • 3 linguri cu varf faina
  • ceapa
  • ardei gras( sau pasta)
  • patrunjel verde
  • smantana ( optional)
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Pulpa de miel in vin alb cu salvie si cartofi calugaresti

Pulpa de miel in vin alb cu salvie si cartofi calugaresti

Amestecam intr-un bol sare, piper, boia, ulei si cateii de usturoi dati prin presa, cu o pensula

1 vot    0 comentarii
2h 20 min
Retete de Pasti
Ciorba de miel mocaneasca

Ciorba de miel mocaneasca

Carnea bine spalata si portionata, se pune la fiert, in apa rece, cu o lingurita rasa de sare. Lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Tort cu branza si bezea

Tort cu branza si bezea

Intr-un vas, cernem faina si o amestecam cu praful de copt. Adaugam untul rece de tot si amestecam

1 vot    0 comentarii
2h 15 min
Retete de Pasti

Elga89 (Chef de cuisine)

Ce bun! Uitasem cat de bun e.... Multam!

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Mancare cu pipote de pui

Mancare cu pipote de pui

Se pune intr-un vas cu fundul dublu sau un tuci, uleiul sa se incinga, apoi pipotele curatate si spalate; dupa ce s-a evaporat apa,

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele trebuie spalate, uscate, condimentate cu sare, piper si toate ierburile aromate; cine are astfel de ierburi proaspete, poate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne