Ceapa se taie splzisori si se caleste in putin ulei.Se adauga fasiile ( pasta) de ardei, piperul, bucatile mici de carne si sare.Se pune o cana cu apa si se acopera cu un capac sa fiarba.
Intre timp de fac galustele din doua oua batute bine faina , 2 linguri ulei si apa cit cuprinde ca sa iasa un aluat mai gros decit smantana.
Se pune apa cu sare la fiert si cind clocoteste se rup galustele cu o lingura.
Se lasa sa fiarba galustele apoi se lasa acoperite 10 minute sa se odihneasca.
Patrunjelul se toaca marunt si se pune peste tocanita de pui fiarta.
Pe farfurie se pun galustele strecurate si limpezite cu un jet de apa apoi carnea cu sos peste. Daca doriti se poate adauga smantana.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii