autor:

Anonim

» » Aperitive

papricas din rinichi de porc cu orez

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
rinichi de porc, ulei, ceapa, ardei gras, boia de ardei dulce, orez, faina, piper, vin alb, sare, otet, supa de oase, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Rinichii se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa si se scot pe un platou. Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa , se adauga faina dizolvata in apa rece,boia ,sare, piper si supa de oase apoi se fierbe cca 30 min. In sosul format sa adauga rinichii , orezul si ardeiul gras apoi se fierb 30 min. La sfarsit se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "papricas din rinichi de porc cu orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv cu bacon

Aperitiv cu bacon

1.Se decongeleaza aluatul.Se intinde cu sucitorul un pic pe masa de lucru. 2.Se intinde crema

6 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pizza

Pizza

Untul sau margarina se topeste,apoi impreuna cu faina se amesteca pana se obtine o ciulama.Se adauga

27 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • rinichi de porc
  • ulei
  • ceapa
  • ardei gras
  • boia de ardei dulce
  • orez
  • faina
  • piper
  • vin alb
  • sare
  • otet
  • supa de oase
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
snitele din piept de pui