Se taie ceapa marunt se pune la calit,dupa aia se razaleste morcovul se caleste sa daie culoare se pun pe rand toate legumele taiate marunt la calit, se pune un pic de apa se lasa la foc incet sa se caleasca,se face zmantana cu faina si cu pasta de rosi se pune peste legume sa da un clocot si gata ,sare piper patrungel vegeta dupa gust. pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii