PAPRICAS PE LEGUME

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 ardei rosi
  • 2 morcovi
  • 4 rosii
  • 4 ciuperci sampioane
  • 1 lingura de faina alba
  • 100 gr zmantana
  • 1 1 lingura pasta de rosii.

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt se pune la calit,dupa aia se razaleste morcovul se caleste sa daie culoare se pun pe rand toate legumele taiate marunt la calit, se pune un pic de apa se lasa la foc incet sa se caleasca,se face zmantana cu faina si cu pasta de rosi se pune peste legume sa da un clocot si gata ,sare piper patrungel vegeta dupa gust. pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise