autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Papusoi copt

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Ingrediente
ulei de gatit pentru uns, 1 ou, 500 g porumb (conserva), 3 rosii mari coapte, taiate cuburi, un varf de cutit de zahar, sare si piper, 75 g de pesmet, 80 g unt, taiat in bucati mici

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1. Preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 3 / 170 grade Celsius.

2. Se unge cu ulei o tava mare de copt. Intr-un bol, se amesteca porumbul, rosiile taiate cuburi, oul batut si zaharul. Se adauga sare si piper dupa gust.

3. Se toarna amestecul intr-o tava de copt si se preseaza intr-un strat uniform cu o lingura.

4. Se presara pesmetul deasupra si apoi, bucatelele de unt.

5. Se coace la cuptor timp de 45-50 de minute pana cand suprafata devine aurie. Se serveste cald, simplu sau ca garnitura, cu sunca sau carnaciori!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Papusoi copt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida pane

Conopida pane

Spalam conopida si o desfacem in buchetele. Punem apa la fiert intr-un vas de 3 l in care adaugam

15 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu carne

Ardei umpluti cu carne

Ardeii se spala, se curata de cotoare si se lasa sa se curga de eventuala apa, cu capul in jos. Pentru

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • ulei de gatit pentru uns
  • 1 ou
  • 500 g porumb (conserva)
  • 3 rosii mari coapte
  • taiate cuburi
  • un varf de cutit de zahar
  • sare si piper
  • 75 g de pesmet
  • 80 g unt
  • taiat in bucati mici

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Conopida cu smantana