autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Papusoi copt

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Ingrediente
ulei de gatit pentru uns, 1 ou, 500 g porumb (conserva), 3 rosii mari coapte, taiate cuburi, un varf de cutit de zahar, sare si piper, 75 g de pesmet, 80 g unt, taiat in bucati mici

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1. Preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 3 / 170 grade Celsius.

2. Se unge cu ulei o tava mare de copt. Intr-un bol, se amesteca porumbul, rosiile taiate cuburi, oul batut si zaharul. Se adauga sare si piper dupa gust.

3. Se toarna amestecul intr-o tava de copt si se preseaza intr-un strat uniform cu o lingura.

4. Se presara pesmetul deasupra si apoi, bucatelele de unt.

5. Se coace la cuptor timp de 45-50 de minute pana cand suprafata devine aurie. Se serveste cald, simplu sau ca garnitura, cu sunca sau carnaciori!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Papusoi copt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui pane cu brocoli gratinat

Piept de pui pane cu brocoli gratinat

Se pun la fiert in oale separate pieptul de pui si buchetul de brocoli. Se fierb cam 10 minute din

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu ciuperci

Spanac cu ciuperci

Dupa ce am spalat spanacul si taiat coditele, l-am adaugat intr-o oala alaturi de ulei, patrunjel

5 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • ulei de gatit pentru uns
  • 1 ou
  • 500 g porumb (conserva)
  • 3 rosii mari coapte
  • taiate cuburi
  • un varf de cutit de zahar
  • sare si piper
  • 75 g de pesmet
  • 80 g unt
  • taiat in bucati mici

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Mancare de orez de post