autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Papusoi copt

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Ingrediente
ulei de gatit pentru uns, 1 ou, 500 g porumb (conserva), 3 rosii mari coapte, taiate cuburi, un varf de cutit de zahar, sare si piper, 75 g de pesmet, 80 g unt, taiat in bucati mici

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1. Preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 3 / 170 grade Celsius.

2. Se unge cu ulei o tava mare de copt. Intr-un bol, se amesteca porumbul, rosiile taiate cuburi, oul batut si zaharul. Se adauga sare si piper dupa gust.

3. Se toarna amestecul intr-o tava de copt si se preseaza intr-un strat uniform cu o lingura.

4. Se presara pesmetul deasupra si apoi, bucatelele de unt.

5. Se coace la cuptor timp de 45-50 de minute pana cand suprafata devine aurie. Se serveste cald, simplu sau ca garnitura, cu sunca sau carnaciori!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Papusoi copt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei cu cartofi la cuptor

Dovlecei cu cartofi la cuptor

Dovleceii se curata si se dau pe razatoare. Cartofii se curata, se taie bucati mai mici si se fierb. Intr-o

28 voturi    18 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciupercute infasurate, umplute cu carne tocata de pui

Ciupercute infasurate, umplute cu carne tocata de pui

Se desprind piciorusele de palarii, apoi se spala si se lasa sa se zvante un pic. Palariutele se

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • ulei de gatit pentru uns
  • 1 ou
  • 500 g porumb (conserva)
  • 3 rosii mari coapte
  • taiate cuburi
  • un varf de cutit de zahar
  • sare si piper
  • 75 g de pesmet
  • 80 g unt
  • taiat in bucati mici

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Pui umplut cu legume si fructe picante