1. Preincalzeste cuptorul la marcajul de gaz 3 / 170 grade Celsius.
2. Se unge cu ulei o tava mare de copt. Intr-un bol, se amesteca porumbul, rosiile taiate cuburi, oul batut si zaharul. Se adauga sare si piper dupa gust.
3. Se toarna amestecul intr-o tava de copt si se preseaza intr-un strat uniform cu o lingura.
4. Se presara pesmetul deasupra si apoi, bucatelele de unt.
5. Se coace la cuptor timp de 45-50 de minute pana cand suprafata devine aurie. Se serveste cald, simplu sau ca garnitura, cu sunca sau carnaciori!
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii