Se amesteca zaharul, cacao şi apa si se pun pe ochiul de aragaz la foc mic pana se omogenizeaza compoziţia, se topeste zaharul.
Se lasa sa se racoreasca putin apoi se incorporeaza pe rand cele 4 galbenusuri.
Se bat spuma albusurile si se adauga in compozitie.
Se adauga smantana nebatuta si se amesteca compozitia pana la omogenizare.
Optional se pot adauga: rom, nuci, stafide, ciocolata, fructe uscate, dulceata, dupa inspiratie.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii