Se amesteca zaharul, cacao şi apa si se pun pe ochiul de aragaz la foc mic pana se omogenizeaza compoziţia, se topeste zaharul.
Se lasa sa se racoreasca putin apoi se incorporeaza pe rand cele 4 galbenusuri.
Se bat spuma albusurile si se adauga in compozitie.
Se adauga smantana nebatuta si se amesteca compozitia pana la omogenizare.
Optional se pot adauga: rom, nuci, stafide, ciocolata, fructe uscate, dulceata, dupa inspiratie.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii