Zaharul tos se caramelizeaza si se adauga alunele ;se lasa sa se raceasca si se piseaza (mai mare)
Galbenusurile se bat cu zaharul pudra pina se face ca o crema ,se adauga caramelul si laptele
Se pune la baie de aburi se se bate cu telul pina se ingroasa .
Se lasa sa se racesca si se adauga frisca .
Se da la congelator
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii