Se paseaza zmeura.Iaurtul se amesteca cu branza de vaci si zahar pudra;se inglobeaza frisca batuta.
Se imparte compozitia in doua;intr-una din parti se adauga piureul de zmeura.Cele doua compozitii se pun in vase diferite si se dau la congelator cca.50 minute.
Bananele se taie felii si se stropesc cu suc de lamaie.Pepenele se taie cuburi,kiwi felii,iar capsunile jumatati.
In 4 cupe se repartizeaza fulgii de ovaz,deasupra lor se asaza parfairul de iaurt;se adauga apoi 1/2 din cantitatea de cuburi de pepene galben.Se acopera cu o portie de parfait de zmeura si se decoreaza cu restul de cuburi de pepene galben,felii de banane,kiwi si capsuni.Cupele se pudreaza cu zahar si se pot servi alaturi de briose cumparate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii